Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta19790

buty do komunii

Polecane posty

Gość marta19790

Czy mi się wydaje ale moja córka idzie teraz do komunii a ma już stopę 34 czy to bardzo duża stopa?

Gość marta19790
ja mam 37/38 myslisz ze 10 latka mnie by dogoniła?

Gość martucha898998
chyba coraz wiecej jest dzieci z duzymi stopami mojego faceta siorka chodzi do 1 klasy i ma rozm ok 36 :O

Gość marta19790
7 lat i 36?

Gość martucha898998
no tak bylo wydrukowane na bucie.wysoka z niej dziewczyna hehe

Gość zbok parafialny
ale obciach,kto to w XXI wieku puszcza dzieci do "komunii",to już jest uznawane jako zboczenie,hahahaaa

Gość mika464
Moja córka też w przyszłym roku idzie do komunii a ma rozmiar buta 35-36:)

Gość marta19790
36 to bardzo duza:) stopa

ja mam rozmiar i bardzo często zaglądam na dział dziecięcy bo uwielbiam buty na płaskim obcasie. stopa nie rośnie tak szybko więc niekoniecznie córka będzie miała większą stopę od ciebie ja jako 15-latka miałam taką stopę jak teraz

Gość mika464
też myślę że duża, tym bardziej że ja mam rozm. 38. Ale córka ogólnie jest duża, kupuję jej ciuchy min na 170 cm

Gość marta19790
mika 464 to ile ma wzrostu? moja 129

Gość martucha898998
no to rzeczywiscie sporawa twoja córeczka:)

Gość mika464
wiesz, przyznaję się że nie mierzyłam jej ostatnio, ale jest jedną z najwyższych dziewczynek w klasie. Na wiosnę kupowałam jej ubrania na 164 a teraz mam problem żeby weszła w 170. A największy problem to taki, że większość sklepów ma rozmiarówkę dziecięcą do 164, ale na szczęście są smyki i H&M - tam można spotkać rozmiarówkę nawet do 176 cm. Oczywiście jak pewnie sama wiesz to, ze córka wchodzi w ubrania rozm. 170 -176 to nie znaczy że ma tyle wzrostu:)

Gość reeeniopw
Te sa świetne, ale pisze tak bo akurat sama je kupiłam w Mivo. W tą niedziele moja córeczka ma komunie. I tez chcieliśmy zeby wygladała jak księzniczka ;)

Gość kkklimmmka
Ja tez kupiłam te buciki. Ale my byliśmy specjalnie po nie w Blue City. I rzeczywiscie wyrózniały sie na tle tych wszystkich innych kupionych w CCC.

Gość patrycjuszkaa
Myślę, że To jest normalna stopa. Dzieci w pewnym wieku potrafią naprawdę szybko rosnąć. Jakbyś miała problem ze znalezieniem odpowiednich butów to w sklepie: http://blumore.pl/ znajdziesz bardzo duży wybór. Zamawiam tam ubrania dla swoich dzieci i mogę CI polecić ponieważ to solidna firma. Wszystko dochodzi zawsze o czasie i jest dobrej jakości.

Gość mama_Dagi
a moja corunia poszła do komunii w zeszłym roku w Croolewnach i był szał. sliczne, wygodne mimo ze na malutkich obcaskach. przebila wszystkie inne, wiec naprawde polecam http://croolewna.pl/category.php?id_category=9

Gość moootyyleem jeesteem
gratuluję mamo Dagi, że córka "przebiła wszystkie inne", wszak to w sakramencie komunii jest najważniejsze! :O:O