Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to bylo boskieeeee

Mój prywatny masażysta....

Polecane posty

Gość to bylo boskieeeee

Od lat mam kolegę a moze nawet przyjaciela który jest rehabilitantem - cholernie przystojnym :) czasem chodzilam do niego na masaże szyi - mam problemy z kręgosłupem od ciągłej pracy przy komputerze :) On zawsze mi sie podobal, wiem że ja jemu rownież ale najpierw ja byłam w długim związku, potem on...Ale ostatnio znów sie umowilismy jak zawsze na masaz karku i pleców ale tym razem bylo inaczej, on posunął się dalej zaczął masować moje stopy, uda coraz wyżej i niby przypadkiem czasem muskal dlonia moja cipke - jezu myslalam ze oszaleje!!! Nigdy w zyciu nie bylam bardziej podniecona, wiem że on też miał ochotę na więcej ale ponieważ on jest w zwiazku jakos znalazlam w sobie sile i powiedzialam - na dzisiaj koniec, a teraz od kilku dni nie mogę myśleć o niczym innym!!!! Robię się mokra na samą myśl o nim, on po wszystkiem mnie przeprosil i powiedzial ze chyba posunął się za daleko ale nie mogl sie powstrzymac cholera szkoda ze to zrobil :( Wiem że to byłoby złe ale tak bardzo chcę przeżyc to raz jeszcze, wybijcie mi to z głowy albo nie wiem co :(

Gość io7o7o
Szkoa ze cie wtedy nie wyjebalem , ale walilo ci z cipy;]

Gość to bylo boskieeeee
nie zj...ł mnie, bo niestety z podniecenia wymsknął mi się głośny bąk, z grzeczności nic nie powiedział ale chyba był zły