Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia__83__83

i niech mi nikt nie mówi, że kaczyński

Polecane posty

Gość kasia__83__83

jest zdrowy....

Gość moim zdaniem nie jest zdrowy
Dziwakiem, lekko mówiąc, był zawsze, ale teraz to wyraźnie ma problemy, choć ja nie jestem żadnym lekarzem. Trudno się dziwić, spotkała go straszna tragedia. I proszę nie mówić, że skoro jest chory to powinien się wycofać, bo on się właśnie dlatego nie wycofuje, że jest chory a nie mimo to. Gdyby miał kogoś bliskiego, to te osoby by się nim zaopiekowały, a on nie ma nikogo.

Jak jest chory i samotny to po chuj pcha sie na afisz?!Niech siedzi w domu,odpoczywa a nie zamęty robi 😠Nie jestem za PO ale ten facet naprwde ma cos nie tak z glową:O

Gość dawaj gnata
zaczyna być osobą dość kontrowersyjną.... ja niegdyś Lepper

A czy ja napisalam ze ma sie utopic???Ma siedziec w domu ze swoim kotem i mamusią,żyć bez tych wszystkich afer i szumów.Dobrze mu radzę ;)

Gość jest bardzo zdrowy zarówno
na ciele jak i na umyśle. A jeśli masz na myśli to, że pozbywa się chwastów z partii - to chyba świadczy o zdrowiu, a nie chorobie?

Gość fiutek876
Ma wielkie psychiczne problemy. Nie nadaje sie do polityki!

hehe nie nadaje się do polityki i dlatego był premierem i ma teraz drugą największą partię w sejmie :D a powiedział to , no właśnie kto ?

Gość cudaka tusaka
cudaka tusaka druga grecja :D

Gość kaczyński
to wybitny polityk!

Gość Sympatyk-PiSu...
Kaczyński to wybitny mąż stanu

Gość :............................:
Kaczynski jest jak najbardziej zdrowy.Ty-autorko zapewne jestes sama chora bos zaczadzona komuna z mediow takich jak zydowska gazeta dla polakow czy TVN a obecnie jeszcze faszystowski wprost.Obecnego wprosta nie mozna nazwac inaczej biorac pod uwage metody zaklamywania rzeczywistosci w tym szmatlawcu.Ten sam poziom co dwa wymienione wczesniej,choc nie jedyne.

Gość gdjuei
""""""Lejzi Minejzi Jak jest chory i samotny to po ch*j pcha sie na afisz?!Niech siedzi w domu,odpoczywa a nie zamęty robi Nie jestem za PO ale ten facet naprwde ma cos nie tak z glową""""""" """"""""skoro ty niczego nie rozumieszz tego co mowi Jaroslaw Kaczynski-wynika z tego nie to ze on jest chory albo samotny,tylko to ze twoja znajomosc historii i polityki jest bliska zeru.Skoro tak-to moze ty sama nic nie mow.Wycofaj sie do wlasnech czterech scian i UCZ SIE POLSKI !!!!

"Trudno się dziwić, spotkała go straszna tragedia." Gdyby każdy kogo spotka w życiu tragedia takj się zachowywał to już dawno by67śmy mieli wojnę domową :classic_cool: Zawsze był niereformowalnym upartym pajacem ale teraz kondycja umysłowa zyraźnie mu się obnizyła. W sumie to dobrze - nie trza z nim walczyć sam się pogrąży

Bo wiekszosc z takich jak autorka tego topiku mysli ze jak cos powiedza w telewizja albo napisza w gazecie-to jest to swieta prawda.W takim razie po co sioe wysilac i czytac jakies ksiazki historyczne zeby wiedziec kto mowi prawde a kto klamie?Stad sie biora tacy ignoranci powtarzajacy za wrogami polski te wszystkie bzdury,klamstwa,oszczerstwa,pomowienia.Ot chocby sprawa smolenska.Kopacz klamie jak z nut.Robila to WIELOKROTNIE !!! Ale taka jek ty-autorko NIGDY tego nie napisze-oczywiscie dlatego ze oficjalne,jedyniesluszne media tego NIE POWIEDZIALY !!!.Tusk-klamca zawodowy.Szmata wyjatkowa.Bo jak mozna inaczej nazwac "polityka" ktory(chron nas Panie Boze)mial aspiracje prezydenckie a klamie jak najety.Wykonuje polecenia niemiec i rosji.To on jest autorem nienawistnego okreslenia skierowanego do osob wierzacych(98%spoleczenstwa)-moherowe berety-sam UDAJAC WIERZACEGO.Raz nawet sam wlazl do kosciola i lypal swoim kaprawym slepiem czy go filmuja.Albo inne klamstwo majace na celu tak jak poprzednie-napuscic jedna grupe spoleczna na inna.Chodzi o prosbe rodzin ofiar smolenskich o spotkanie z Tuskiem.Zadna z osob nie wyrazila powodu checi spotkania-bo jest on OCZYWISTY-natomiast Tusk oklamal opinie publiczna ze chodzi o odszkodowania.Oczywioscie jest to wierutne klamstwo majace na celu tylko i wylacznie napuszczenie nas wszystkich na rodziny ofiar.Tusk chce abysmy stawiali pytanie-jak to-jeszcze wam malo?Chcecie jeszcze wiecej pieniedzy?Taka to zionie "prawda"ze strony POlszewikow.I z twojej-autorko.......

Gość on jest chory i powinien się
leczyć Od tego jest szpital a nie sejm.

A Kaczyński, macierewicz i świta to zawsze mówią prawdę - zwłąszcza w kampanii Ty a kto to mówił, że z lepperem koalicji nie zawiążę ani nie będzie premierem jak jego brat będzie prezydentem?? Możesz mi przyppomnieć?

""""on jest chory i powinien się leczyć Od tego jest szpital a nie sejm.""""" zglos sie tam pierwszy-matolku.

""""podkurwiacz A Kaczyński, macierewicz i świta to zawsze mówią prawdę - zwłąszcza w kampanii Ty a kto to mówił, że z lepperem koalicji nie zawiążę ani nie będzie premierem jak jego brat będzie prezydentem?? Możesz mi przyppomnieć?""""" ---do kolalicji z lepperem PiS zostal wmanewrowany po tym jak POlszewicy udajac ze chca tej kolalicji faktycznie dazyli do rozpisania nowych wyborow.Caly swiat myslal ze do koalicji dojdzie-JA TEZ.Jednak wtedy gdy Marcinkiewicz wyglaszal prosbe do POlszewikow zeby chcieli z nim rozmawiac-oni powyjezdzal sobie na wakacje-dlugi wekend.!!!!Caly czas pozorowali chec dogadania sie.Byli w szoku bo byli pewni ze przy pp0omocy klamstw osrodkow badania opinii spolecznej i MEDIO w 100%ich popierajacych tak byc wedlug nich musialo.Jezeli chodzi o wymienionych przez ciebie politykow-TAK MOWIA CALY CZAS PRAWDE !!!Przypomnij mi-albo ja to zrobie co obiecal Tusk z POlszewii !!! Czlowieku-obudz sie !!!!Nie widzisz co sie dzieje w polsce?

NIe muszę się budzić bo mi się żyje zdecydowanie lepiej za rządów Po niż za rządów małego krzykacza kłamczuszka. Z milionami mieszkań pewnie też nie skłamał ....

chcialem napisac....myslisz ze ktorys z tych matolow to przeczyta ?100 % ze nie.Po takim wstepie ktos madry zaczal by czytac ksiazki historyczne zeby samemu poznac kto mowim prawde-kto maracje.Nic takiego sie nie stanie.Dzis wieczorem znow wlacza TVN i beda skakac samym sobie do gardel.

ŻEBY ZAZRZUCAĆ INNYM KŁAMSTWO NAJPIERW SAMEMU TRZEBA DOTRZYMYWAĆ OBIETNIC PRZYPOMNIJMY KŁAMSTWA JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO :) PIS PREMIER KACZYŃSKI: ZASADY ZOBOWIAZUJĄ NO TO PRZYPOMNIJMY KŁAMCZUCHOWI TE JEGO ZASADY 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem. 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS. 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osądzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową. 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. 16. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)

"""podkurwiacz NIe muszę się budzić bo mi się żyje zdecydowanie lepiej za rządów Po niż za rządów małego krzykacza kłamczuszka. Z milionami mieszkań pewnie też nie skłamał ...."""""" ty sam jestes KLAMCA.Zapewne komuchem.W uczciwym panstwie musial bys sie wziac do roboty...... Moze przypomnij klamstwa Tuska o budowie drugiej irlandii itd... Czlpowieku-nie kompromituj sie i co najwazniejsze NIE KLAM !!! Nie rzucaj oszczerstw !!!!Kaczynski mial tylko krotki czas rzadow-ODEBRANYCH MU PRZEZ KOMUCHOW-takich jak ty !!! Kiedys POLSKA jednak powstanie-nap przekor wam wszystkim wrogom polski i Polakow.!!! Wasze klamstwa kiedys sie skoncza.Bo tak jest zawsze !!!!

Przez ten krociutki czas wciaz mial cale komunistyczne media przeciw sobie.Media ktore dbaja o interesy kolesiow-zawsze przeciw lustracji-co bylo bardzo prawdoppodobne za Kaczynskiego. Smieszny jestes koles.Wiesz ilu przestepcow po wyrokach jest obecnie w PO?Wiesz ilu powinno byc skazanych a nie jest ze wzgledu na komunistyczne sady?Np.schetyna,Palikot,Kulczyk i wielu ,wielu innych.