Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia__83__83

i niech mi nikt nie mówi, że kaczyński

Polecane posty

donek walczy z bezrobociem , zatrudnia tabuny nowych urzędasów , podnosi im pensje , ale wybory się zbliżają :classic_cool: oczywiście mamy obiecane 3*15%. Wysokie standardy polityczne wdrażane poprzez spotkania na na cmentarzach :classic_cool: Oczywiście nie mamy senatu bo tak obiecało PO. :classic_cool: PO ograniczyło liczbę posłów zgodnie z obietnicą :classic_cool: PO jak obiecał to i wycofało wojska z Afganistanu i Iraku :classic_cool: wszyscy cieszymy się szerokopasmowym internetem dzięki spełnieniu obietnic PO :classic_cool: Nasza gospodarka ma się świetnie , dług publiczny spada i obniżamy podatki , tak jak PO obiecało :classic_cool:

Oho, zaczyna się obrażanie czyli zwyczajowy język twojego guru Jarosława :D Gdzie ja pisze, że Tusk mówi prawdę? Tusk kłamie tak jak każdy jeden polityk. Kaczyński też kłamał i ne wiem dlaczego udajesz, że jest inaczej?

Gość do pok*wiacz
jestes moim Idolem :D

Żadnych kłamstw nie akceptuje ale wiem, że na kogo bym nie zagłosował to kłamstwa i tak będa na porządku dziennym. NIe rozumiem tylko dlaczego sympatycy pisu nie przyjmują do wiadomości że Kaczyński to też niezły cynik i oszust - jak każdy jeden polityk. Głosowałem na PO i piszę szczerze TUSK KŁAMIE. Natomisat pisowcy zawsze będa wmawiać, że Kaczor to prawdomówny człowiek. Wiem tylko, że za rządów rudego żyje mi się zdecydowanie lepiej

w czym ci rudy ulżył w życiu ? :classic_cool: ps. zdziwię cię ja tez głosowałem na PO 🖐️ ,ale już nie zagłosuję na PO ani PiS.

Gość dfdfddf
a były któres rządy w których nie kłamano? kiełbasa wyborcza to juz tradycja

Juliusz sądzę,, że to bardziej zbieg okoliczności niż zasługa rudego ale fakt jest faktem że to za jego rządów żyje mi się o niebo lepiej. Najbardziej mnie bawi tekst, że przez donka mamy niż demograficzny :D Bierzmy porzykład z Jarka i róbmy dzieci na potęgę :classic_cool:

Gość chciałam napisać coś podobnego
No tak, kropkowany :-) masz rację.