Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka1a1a

Emetofobia!

Polecane posty

Gość Olka1a1a

Witam, mój problem polega na tym, że panicznie boję się wymiotowania.. akurat w tej chwili boli mnie żołądek i jestem przerażona. A jak wiąże się to z grypą żołądkową? błagam, pomóżcie co mam zrobić, żeby ból przestał? Można brać leki na pusty żołądek? (Np. Rutinoscorbin albo krople żołądkowe)

Gość MałaKulka
Ja miałam to samo jak byłam młodsza... jak miałam anginę i wymiotowałam to latałam po całym mieszkaniu drząc mordę... oczywiście całe mieszkanie nie musze mówic w jakim stanie potem było :o Miałam lęki np że się uduszę... Teraz jest lepiej, jak wymiotuję to mało mi serce z zawiasów nie wyskoczy ale przynajmniej stoję nad kiblem i nie latam po całej chałupie :o Pamiętam jak z narzeczonym kiedyś na działce byłam, i właśnie zrobiło mi się niedobrze to też po całej działce latałam, darłam się, płakałam i wymiotowałam a tamten krzyczał :"proszę cię stój w miejscu!" (bo on to pozniej po mnie sprzatal) Potem jak było po wszystkim to sie smial ze rzygam i latam jak kot :o ale mi do smiechu nie było 😴 A nie daj borze jak ktoś w pobliżu wymiotuje :o Muszę zamykać oczy i zatykać szczelnie uszy jak nie mam gdzie uciec :o

Gość MałaKulka
A na Twój problem to nie wiem co Ci poradzić, najlepiej jakbyś poszła szybko do apteki i zapytała się farmaceutek, może Ci cos polecą a nie zwymiotujesz po tym.