Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak

czy zwiazalyscie sie kiedys

Polecane posty

Gość jak jak jak

bo facet byl w porzadku, ale was nie podniecal? czy to ma sens?

Gość jak jak jak
czyli pisana mi samotnosc :-)

Gość jak jak jak
tak naprawde to ja wiem, ze to bez sensu, ale jakos chcialam sobie latwiej wybaczyc, ze ciagle nie znalazlam wlasciwego chociaz caly czas sie jacs kreca :O

Gość Adios Muciaczos
ja tak miałam. Owszem związałam się z facetem na pozór w miarę przystojnym, lecz jego zachowanie już na pierwszym spotkaniu mnie odstręczało. Dlaczego? Bo nie umiał całować, był jakiś taki nieodpowiedni. Zerwałam z nim. Po raz drugi do siebie wróciliśmy, pokochałam Go, mimo że tylko jego bliskość a nie fizyczność, bo w żadnym sensie mnie nie zaspokajał. Nie wyobrażałam sobie seksu z Nim, ale do tego doszło po kilku miesiącach, i jak było? Beznadziejnie. Sam stosunek trwał w przybliżeniu 2 minuty, i jak odrobinę się zdziwiłam czemu tak krótko, to On stwierdził że jestem niewyżyta :o Przyjacielem mógł być świetnym, ale kochankiem beznadziejnym. Co jeszcze... W planach miał zamieszkać ze mną, nie wyobrażałam sobie abym codziennie musiała przechodzić katusze z seksem. WIĘC NIE WARTO SIĘ MĘCZYĆ!!! :D

Gość jak jak jak
i ja sobue nie wyobrazam tylko pojac nie moge dlaczego nie spotykam osobnikow dysponuje odpowiednim genotypem, ktory okazalby sie pociagajacy dla tego mojego? taka karma do cholery? a naprawde wielu mezczyzn sie mna interesowalo, a podniecal w zasadzie tylko jeden :)

Gość Adios Muciaczos
Kici Kici :D być może. :D Ale sama powiedz, czyż życie seksualne nie było czymś szczególnym dla nas?:D:D:D hehe

Oczywiście. Nie można bazować tylko i wyłącznie na relacji przyjacielskiej :) Seksualność to niewątpliwie sól życia