Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczaowaa

brak słów - topik "październik 2010"

Polecane posty

Gość pomaranczaowaa

Jakaś parodia życia chyba, co drugie słowo każdej matki co "cyc" dosłownie tak piszą o swoich piersiach, i co chwilą qpensja, qpa - dokładnie tak pisane, widać że niektóre mamy po urodzeniu dziecka ześwirowały.

Gość myszsyzjka
qpensja co to znaczy ?

Gość myszsyzjka
no i wszystko zdrabiniaja

Gość pomaranczaowaa
Ciesze się że nie tylko ja to zobaczyłam, weszłam z ciekawości bo sama mam syna z października ale takim językiem się tam posługują że bym nie została.

mnie drażnią wszelkie zdrobnienia i tu nie chodzi o nóżkę czy stópkę tylko wszytko zupki kupki soczki marcheweczki owocki :O

Gość pomaranczaowaa
można być matką ale żeby gadać tylko to kupkach i cycu ? porażka...

Gość pomaranczaowaa
...

Gość Ona :)))
hEH DOBRE NIE MA CO:)

Gość bo to są macice polki
myślą tylko dupą i nie mają innego świata niż pieluchy i gary :O

Gość Mama z grudnia
One zostaly mamami zaledwie miesiac temu, wiec o czym maja rozmawiac? Na poczatku wszystko sie toczy wokol karmienia i przewijania, za pare tygodni jak nabiora rutyny to i inne tematy sie znajda.

Gość tu nie tyle chodzi o same
tematy rozmów, ale o słownictwo. tragiczne i chyba w obcym języku czasem nawet :D :P

Gość zonazabola
mówią zupki, obiadki, soczki, bo to są zupki, obiadki i soczki :D to jak mają mówić ? poczytaj na opakowaniach. A jeśli chodzi o tematy, to jeśli Cię to nie interesuje to zwyczajnie tam nie zaglądaj. Ktoś założył taki wątek po to żeby właśnie o tym rozmawiać z innymi zainteresowanymi tymi tematami oraz będącymi w tej samej sytuacji życiowej i na tym samym etapie oraz podobnie patrzącymi na świat. Mi nie przeszkadza, jak ktoś mówi "cyc" - jego "cyc" jego sprawa i nazewnictwo. A tak na marginesie, pisanie za każdym razem np : " o 12 podaję synowi moją piersi, w której znajduje się gruczoł mleczny produkujący mleko, w celu wypicia/wyssania przez niego pożądanej przez niego ilości mojego mleka" zamiast daję mu cyca może być odrobinę kłopotliwe.

Gość zonazabola
mówią zupki, obiadki, soczki, bo to są zupki, obiadki i soczki to jak mają mówić ? poczytaj na opakowaniach. A jeśli chodzi o tematy, to jeśli Cię to nie interesuje to zwyczajnie tam nie zaglądaj. Ktoś założył taki wątek po to żeby właśnie o tym rozmawiać z innymi zainteresowanymi tymi tematami oraz będącymi w tej samej sytuacji życiowej i na tym samym etapie oraz podobnie patrzącymi na świat. Mi nie przeszkadza, jak ktoś mówi "cyc" - jego "cyc" jego sprawa i nazewnictwo. A tak na marginesie, pisanie za każdym razem np : " o 12 podaję synowi moją piersi, w której znajduje się gruczoł mleczny produkujący mleko, w celu wypicia/wyssania przez niego pożądanej przez niego ilości mojego mleka" zamiast daję mu cyca może być odrobinę kłopotliwe.

Gość LunaLunaLuna
zonazabola,po cholere odpowiadasz na topik z listopada?po co?zeby dalej dolewac oliwy do ognia????

Gość zonazabola
w takim samym celu jak Ty :)