Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza9211

Jak dbacie o swoje cialo?

Polecane posty

Jak dbacie o cialo? Cwiczycie?? jak tak to jak? czy codziennie ? balsamy? czy macie jakies specjalne sposoby? interesujecie sie kosmetykami ze tak powiem naturalnymi czy wolicie te kupione ?? Piszcie dziewczynki jak dbac o nasze piekne cialka ;);*

Hmm, różnego rodzaju balsamy? :) Kremy do ciała, dezodoranty! :) O, płyny do higieny intymnej :)

Z lirene lubię żele pod prysznic bo są z różnymi olejkami, a mi się nigdy nie chce balsamować Peeling z oliwy fajny jest (albo z kawą albo z solą) no i wiadomo reszta badziewia kosmetycznego Na bazie oliwy różne rzeczy kombinuje, z olejkami eterycznymi, z miodem, kawą właśnie

Gość tannkana
ja po prostu kapiel, do tego balsdam do ciała nivea-aloe uzywam go jak sobie przypomne czli rzadko, dezodoranty, depilacja i tyle. o wiele wiecej uwagi poswiecam włosom i twarzy.

Zgadzam się z przedmówczynią :) Również więcej uwagi poświęcam twarzy i włosom.

O, dodam jeszcze, że staram się regularnie wykonywać ćwiczenia na brzuch ;) Szóstka Weidera, na przykład.

A ja się zdrowo staram odżywiać- tak dbam o swoje ciało.

Gość czarownica z piekła rodem
Ja 4 tygodnie temu urodziłam i czuję się paskudnie. Zakupiłam drogie kremy na rozstępy (w większosci wyszły mi po porodZie na boczkach i udach) , noszę pas poporodowy, codziennie wcieram kremy bo skóra stała się matowa. Włosy zaczęły mi wypadać, więc korzystam z odżywek i maseczek, łykam witaminy Vitaral . Liczę na to, że wszystko wróci do normy w najbliższym czasie...

Spokojnie, na pewno wszystko się ustatkuje! :) A ja z Szóstki doszłam do 38 dnia i zamierzam zacząć od nowa, po prostu czasem mi już cierpliwość siada ;)

Gość samanta21
A jak dbacie o włosy? Specjalne odżywki czy maski?

Używam szamponu Trzy Zioła, jest naprawdę dobry, a kosztuje zaledwie 3,25. Jako odżywkę, stosuję błotko do włosów z glinką, Bielendy, Powitanie z Afryką, około 12 złotych. Jest naprawdę dobra! :) Mam włosy odżywione, odrobinę przyciemnione.

Ja head&shoulders nawilżający (nie mam łupiezu , ale mam wrażliwą skórę i ona na różne szampony rożnie reaguje więc nie kombinuje), mam taka odżywkę kokosową w takim słoiku sporym (nie znosze zapachu ale jest dobra) no i coś ala jedwab na końcówki

Gość samanta21
Ja używam szamponu i odżywki Pantene i jakoś nie widzę poprawy we włosach,wypadają mi i są matowe.

Gość sdfregrts
ja dbam tak o włosy: -nie suszę -nie prostuję i nie kręcę -po kazdym myciu odzywka nawilżająca -raz w tygodniu maska rozswietlajaca o twarz dbam tak: -myje woda przegotowana i żelem do cery naczynkowej z apteki -stoduje krem regenerujacy do cery naczynkowej -uzywam jedynie pudru, bo fuidy, podkłady zapychaja mnie No i nie pije alkoholu oraz nie palę, zażywam witaminy, magnez i lecytynę.

Samanta21, nie używaj Pantene. Tak naprawdę nic nie daje. Sama używałam odżywki z tej serii, moje włosy to były istne kluseczki. Do tego słyszałam, że skład Pantene jest baaardzo chemiczny, a to jeszcze bardziej mnie do niego zraziło. Ale rozumiem, że może być przecież ktoś, kto naprawdę lubi szampony i odżywki z tej właśnie serii :)