Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianek21

co oznacza ten opis gg?

Polecane posty

Gość marianek21

czesc Słuchajcie ostatnio spotykam się z fajną dziewczyną i zauwazyłem u niej opis na gg "Bo dla mnie liczy się tylko to, co jest naprawdę" wiecie moze co miała na myśłi umieszczając taki opis?

Być może był to cytat, może było do Ciebie, może ktoś ją przez neta podrywa, może jej się coś fajnego śniło...

Gość ertert
nic, to tylko taki "intelektualny" bełkot

Gość marianek21
czyli nic ten opis nie znaczy o tak poprostu cos napisala, zeby było?

Gość dfdfdfdfdffdfghghghghghghghg
myśli, że chcesz ją do łóżka zaciągnąć i dlatego jesteś dla niej miły, o ile jesteś :)

Gość rrert
Dokładnie tak.

Gość marianek21
tzn ze nie ma do mnie zaufania?

Gość nie da sie jej jakos
jestes idiota skoro nie wiesz co ten cytat oznacza prawda jest dla niej najwazniejsza ciolku nikt nie lubi klamliwych sukinsynow

Gość 3333333333353
"tzn ze nie ma do mnie zaufania?" Jezusie :O :O Zaraz sobie ustawię opis na gg "sratatata lajkonik", a mój facet po długich debatach dojdzie do wniosku że to oznacza, że chcę mieć z nim trójkę dzieci. :O:O:O TEN OPIS NIC NIE OZNACZA!!! Tysiące ludzi dają sobie w opisach po prostu jakieś "pieknie brzmiące" cytaty, aforyzmy, mysli, które dla nich nic nie oznaczają, ale chcą z siebie zrobic intelektualistów. Dla mnie to żenujące gdy ktoś daje takie górnolotne brednie. Jakby zakompleksiony był.

moja koleżanka a opis "doing deepthroat with my boyfriend". Co to może oznaczać?

Gość A ja Wam powiem...
Mój chłopak ma opis: "Na świętego Hieronima, jak jest deszcz albo go ni ma, to jak będzie swieta Ada - albo pada, albo nie pada" - jak myślicie, co on oznacza, pomoże mi ktoś zrozumieć jego głębię? :P Ach, ten pseudo-intelektualny bełkot, typu cytaty z książek Coelho ;)...Jak ja to lubię :D

ja mam w opisie zajebisty cytat troche to glupie,robienie z siebie intelektualistki, gdy w glowie nic nie mam hehe eh jestem zakompleksiona po prostu uwazam tez ze to zalosne, ale coz...taka juz jestem;)

Gość kalinkaaaaaaa
A moim zdaniem dziewczyna zawiodła się na kims, kto ją oszukał i teraz jak ktos tu pisał wyzej liczy się dla niej tylko prawda. Bo pełno jest teraz na tym swiecie falszywych ludzi .

Gość kalinkaaaaaaa
Poza tym w cytatach coś jest. Słowa mają wielką siłę. Chciazby deziderata

Gość smaczna smerfetka
ja daję jakiś opis na gg chyba raz do roku... i to tylko gdy coś ważnego się wydarzyło, np. gdy się wyprowadziłam, gdy wyszłam za mąż itd... a takie bełkotliwo-intelektualne papki faktycznie są śmieszne. Ze znajomymi zawsze się nabijamy, gdy jakiś inny znajomy da sobie taki "głęboki" opis.

mnie osobiscie wkurwia, ze ludzie traca czas na ocenianie innych niech sie pierdolna w leb i robia jak uwazaja za sluszne patrza w swoje koryto a nie oceniaja kogos po opisie gg - dopiero zalosne teraz bede kurwa notorycznie dodawac cytaty na gg zeby pokazac jak bardzo jestem zalosna i mam w dupie opinie osoby łinteligentnej matko co za wiesniary tu siedza i dewoty

Gość smaczna smerfetka
No wybacz, ale wieśniackie jest właśnie dawanie tego typu opisów.

smaczna smerfetka ja uwazam ze jest zalosne wisywanie w gg, wychodze dzis za mąz to tak samo jakbym miala napisac : robie wlasnie kupe, albo jem zupe

Gość godzina12:19
Moze wlasnie cos ważnego zdazylo sie w jej zyciu, a ze nie chce pieprzyc kazdemu o swoim zyciu prywatnym daje opis. I tyko osoby zainteresowane beda wiedzialy o co chodzi. Dla mnie bez sensu pisanie jest durnowatych tekstów nie mających nic w spolnego z uczuciami badz odczuciami. Po h..j ma całe grono znajomych w tym mniej znajomych wiedziec co dokladnie w danej chwili dzieje sie w moim zyciu prywatnym

albo osoby ktore pisza, ide na impreze bedzie grubo albo, jade nad morze, zajebiscie to juz kurwa wole udawac intelektualictke i dac cytat niz zalosnie przechwalac sie co ja robie w zyciu

Gość smaczna smerfetka
no ale co mam napisać? że cudowne i wzruszające są opisy typu: "nicość jest wszędzie i nigdzie, właśnie mnie dosięga" "dobroć wróci ku tobie po trzykroć, a zło zniszczą twą duszę" "kocham szpetnego chłopaka z bogatym wnętrzem, bo jestem wrażliwa" ?

Smaczna smerfetka jak nie wiesz co napisac, nie pisz nic proste

w dupie mam jakie opisy daja sobie twoi znajomi widocznie sa tępi i niech sobie są , wazne ze ty oh jestes taka madra i mozesz sie posmiac z tych idiotow:) - tak, tak to ironiczny usmiech w twoja strone, miej zabawy i zycze bys zawsze mogla wyglaszac swoje zacne poglady na temat opisow gg:) - jeszcze raz kochaniutka i co jak napisalas, przeprowadzam sie, obeszlo to kogokolwiek? bo ja mam w dupie co sie u kogos dzieje i uwazam za zalosne informowanie mnie co sie u nich dzieje, gdy nikt o to nie prosi. Myslisz ze jestes taka wazna? kolejny dwulicowy pokemon proponuje by osoby zalosne usuwac z gg, no ale jakich masz znajomych, tez swiadczy o tobie

"dobroć wróci ku tobie po trzykroć, a zło zniszczą twą duszę" no i co kurde jest w tym opisie nie tak? ja pierdole juz calkiem nie masz co robic? idz zapierdalaj w kuchni rob obiad, bo mnie zaczynasz wkurzac wole jak ludzie daja takie opisy, niz jade na ognisko, ale fajnieee wez sie swieta krowo z patentem na idealnosc odwal od ludzi

Gość Beata=]
to jest cytat z piosenki iry

Gość Beata=]
Ira - To co na zawsze

niewiadomo dla kogo ten opis może nie dla ciebie tylko dla niej albo sobie a muzą umnie jest palcówka ale to nie znaczy ,że lubię tylko palcówkę

hmm czyli porostu to jest tekst z piosenki a nie jakis Paulo Coelho. Haha ha poprostu tekst piosenki. Fajnie wiedziec ze tworczosc zespołu Ira ktos nazywa gornolotnymi bredniami :)

Gość jak mamy
ja mam w opisie pierole cie zycie, pierdole po trzykroc:classic_cool: