Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona :)))

Jestem oburzona!!!

Polecane posty

Myślałam,że to inne forum a przynajmniej normalne! Dziewczyny szlag mnie trafia jak wchodzę i widzę jakieś nie normalne wypowiedzi...Co to ma być???obrażanie innych w ten sposób???jakaś przyjemność czy co???historia matki która straciła dziecko...a tam???jakieś nie normalne komentarze...pora coś z tym zrobić Proszę i apeluje o troszkę zrozumienia...jak masz pisać coś głupiego omiń temat i nie pisz:(

Wyżej macie przykład :(

Nie od dziś wiadomo,że na kafeterii siedzi motłoch i niestety to sie nie zmieni. a pisanie że nam normalnym to nie odpowiada, to woda na młyn....Faktycznie mamuśki sa straszne...zastanawiam sie tylko czy przy dzieciach też by miały czelność tak się odezwać..... Możesz być oburzona , ale lepiej po prostu nie czytac tych wulgarnych wypowiedzi , które aż w oczy kolą.....trudno, świata nie zmienisz, ani wulgarnych, paskudnych słów już napisanych. Ty sie teraz wyluzuj i choduj brzuszek :P ( to ja "zajrzałam do szafki a tam.." ale już zaczerniona)

Wybaczcie ktoś podaje sie za mnie:(śmieszne prawda bo poruszylam ten temat...

Dolores(zajrzałam do szafki a tam...) miło się z Tobą pisze uwierz mi aby więcej tutaj takich babeczek:)nio i masz 100% racje nie ma co sie przejmować takimi wypowiedziami:)

Gość Asiula2323
Nie zdążyłam ktoś to zrobił za mnie byłam na obiedzie

Gość Asiula2323
świństwo normalnie:(

Gość Asiula2323
i co fajnie tak na moim nicku wypisywac głupoty???