Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klimkaaa

Okres :/

Polecane posty

Gość klimkaaa

Ostatni okres miałam 10 października. Cykle mam 25-28 dni. No i właśnie nie dostałam jeszcze okresu i trochę się tym denerwuje, bo bralam gorące kąpiele, robiłam okłady. Seks uprawiamy z zabezpieczeniem, tzn prezerwatywą. No i czuję jakiś tak lęk, że jestem w ciąży, a wiem, że to niemozliwe jak z prezerwatywą bylo wszystko ok.

Aha,a te metody babuni guzik dają :P więc odpuść sobie ich stosowanie, jeśli masz się stresować, że mimo gorącego okładu nie dostałaś okresu :)

Gość klimkaaa
Strasznie się denerwuje, już raz mieliśmy sytuację, ze pękła nam gumka i przez tydzień byłam pewna, że jestem w ciąży.

Gość dobrodziejka
o mialam to samo do wczoraj. moje cykle trwaja 30-35 dni a wczoraj byl 39 i nic, od paru dni juz nie wiedzilam co ze soba poczac i na dodatek wsszystkie objawy ciazy widzialam juz u siebie ( bolace peirsi, bol w podbrzuszu, nawet z tej depresji uwazalam ze sutki przybraly mi ksztalt jakby do karmienia dziecka :D ) , juz nie wiedzialam co mam ze soba robic tak szczerze i tylko czekalam na ten okres. takze stosowalam goraca kapiel, wino , na wywolanie okresu jesli to on mialby byc poniewaz wydawlao mi sie ze z prezerwatywa bylo ok, ale roznie to bywa.. az do wczoraj. w srode powiedzialam sobie ze wiecje o tym nie mysle bo tlyko sie stresuje i rpzedluzam. i wczorja wieczorem patrze atu okres :D radze poprostu [przestac o tym myslec :) napewno przyjdzie :P pozdrawiam :)

Gość klimkaaa
No i jest okres :) I to tak książkowo po 28 dniach.