Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ati-85

nierówność płci

Polecane posty

Opowiem Ci o mojej koleżance, chodzi do szkoly (jestem w 3 lo) w mega szpilach, sama przyznała że czasem na lekcji musi je ściągnąć (przez parę dni jak nowe były) bo już nie wytrzymywała nawet siedząc. I równocześnie mówi że na mieście jak coś załatwia to w płaskich. To po kiego w szkole się męczy w szpilach? No jak myslisz? Fakt, te akurat zakryte były bo na jesień, ale jak ciepło to chodzą w odkrytych

Gość ati-85
no po co?

Gość ati-85
up

Żeby wyglądac korzystniej, a po co chce się wyglądać korzystniej? żeby się podobac facetom :) Ok, tak wiele kobiet powie że robi coś dla siebie ale w gruncie rzeczy wg mnie wszystko sprowadza się do tego żeby się podobać innym

Gość ati-85
ty też chodzisz w takich butach, żeby podobać się chłopakom?

Gość ati-85
osobiście nie przepadam za takimi zbyt wysokimi obcasami. Wolę takie, żeby dziewczyna dobrze się w nich czuła. Lubię też płaskie odkryte ( megaseksowne)

Gość ati-85
ok. Wiele dziewczyn, które chodzą w odkrytych mają właśnie cudowne stópki i lubię sobie na nie popatrzeć ( w sklepie, na ulicy, na imprezie). Fajnie to wygląda zwłaszcza jak dziewczyna kołysze takim bucikiem na stopie. Rozmarzyłem się

Gość ati-85
no masz rację. To byłoby obleśne

Gość ati-85
ale faceci w ogóle chodzą zasłonięci od stóp do głów. Żadna część naszego ciała nie zasługuje na pokazanie?

Gość a wiecieeee
kultura no chyba sobie kpisz, ze ja w 30 stopniowy upal ubieram odkryte obuwie zeby sie facetom podobac :o autorze przestan pierdolic. idz do sklepu i sobie zobacz, ze sa dostepne krotkie gacie dla facetow oraz meskie sandaly. od zajebania mezczyzn chodzi latem w takich rzeczach.

Gość ati-85
ale nie na jakieś bardziej wyjściowe spotkania typu imprezy. A dziewczyny chodzą tak od zawsze.

Gość ati-85
kultura: z gołymi klatami? Oj dobrze, że nie, bo ja to jestem szczupły i nie miałbym za bardzo co pokazać

No wiadomo ze w upał tez swoich nóg nie zakrywam i chodze w sandałach jak mi tak wygodnie, ale ja tu mówię o wysokich odkrytych butach raczej, bo nieraz widze kobiety w takich i na pewno nie ma nawet 20 stopni Ale prawda jest taka że po wieloletnim chodzeniu w szpilach to w płaskich już jest kobiecie niewygodnie

Gość ati-85
ale fajnie, że tak chodzą, bo dzięki temu jest na co popatrzeć. Kiedyś była moda na gołe pępki, minęła. A na odsłonięte stopy jakoś nie

Gość aha.......
"ale nie na jakieś bardziej wyjściowe spotkania typu imprezy." Nie wiem czy wiesz, ale dobre obyczaje nakazują damom chodzenie w rajstopach lub pończochach nawet w największy upał. Przestań więc marudzić, że tak się męczycie :o

Gość ati-85
ale to musiałbym chyba pochodzić na siłownię, co?

Gość ati-85
fajnie, że lubisz szczupłych. Podniosłaś przez to moją samoocenę. Pończochy też lubię. Ale dziewczyny ogólnie fajnie wyglądają w obcisłych dżinsach i do tego w jakichś szpilkach

Gość ati-85
większość chyba woli grubszych...

Ubieram się modnie, rybaczki dżinsowe, małe kozaczki czarne aksamitne na lekko podwyższonym obcasie. Latem chodzę w bluzce, spódnicy, noszę sandały.