Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghsdfghsdfgh

Męski problem

Polecane posty

Gość dfghsdfghsdfgh

Witam mój facet ma pewien problem z jądrami tzn dla niego to nie jest problem i do lekarz pójść nie chce:( kilka razy już to zauważyłam jądra robią się bardzo twarde tzn cała moszna i jądra robią się mniejsze i tak jak by są zassane do środka moszna robi się bardzo twarda może wiecie co to może być z góry dziękuję za pomoc

Gość tak wiem
coś takiego, czyli kurczenie się moszny i twargnienie jąder ma miejsce tuż przed wytyskiem nasienia, więc dawaj mu to robić jaknajczęściej a będzie wilk syty i owca cała. Brak ejakulacji sprzyja ch. prostatyzm, więc nie ignoruj tego. O wiele gorzej mają Ci którym prącie się kurczy, o tak http://img220.imageshack.us/my.php?image=penisok3cmzforum21406zc4.jpg

Gość dfghsdfghsdfgh
Dziekuje za odpowiedz może i masz rację ostatnio nie uprawiamy sexu tak często jak kiedyś

Gość do tak wiem
Jesteś pospolitym WIEŚMAKIEM. Ta fotka jest juz tak oklepana jak ty sam. Idź tam gdzie twoje miejsce czyli do obory bykom ogony bujać bo przypuszczam że nic innego nie potrafisz :-)

Gość tak wiem
do tak wiem Jesteś pospolitym WIEŚMAKIEM. Ta fotka jest juz tak oklepana jak ty sam. Idź tam gdzie twoje miejsce czyli do obory bykom ogony bujać bo przypuszczam że nic innego nie potrafisz ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? O, kochana/ny mylisz się, potrafiem jesce na motoże jeździć http://img402.imageshack.us/my.php?image=niezamaszyna130505gzjy6.jpg No i jak Ci, bo mi frania, zatem pokarz co ty potrafis, bo na 99% masz taki motocykl nie mówiąc o reszcie.

Gość do tak wiem
Chyba na MOTORZE wieśmaku :-) Miło poznać twoją zonkę.Trochę się spasla. Chyba za malo sexu ma z tobą. No ale nic dziwnego bo z takim sprzętem jaki pokazujesz i się chwalisz to też bym nie chciala :-)

Gość do przedmówczyni
droga babo, humorem to Ty nie grzeszysz, a o podśmiechujkach to już nie masz zielonego pjęcia. Momo to masz 👄

Gość do do przedmówczyni
A tyś co? Jego zonka ta z motorka? Krowy wydojone? Gnój wyrzucony? Jesli tak to idź jeszcze wziąć prysznic bo cuchniesz aż niemiło.Byeeeeee :-)

Gość do do przedmówczyni
ale was w chuuja robiłam udając seksbabkę , a faktycznie jestem jusz starom babom i mi jusz pikuś; http://img138.imageshack.us/my.php?image=image001zi1.jpg a krowy umiem doić i fcale sie nie wstydze tego, gorzej stobom, bo jak mnie braknie, to z glodu zdechniesz, buahhha.