Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dfghsdfghsdfgh

M臋ski problem

Polecane posty

Go艣膰 dfghsdfghsdfgh

Witam m贸j facet ma pewien problem z j膮drami tzn dla niego to nie jest problem i do lekarz p贸j艣膰 nie chce:( kilka razy ju偶 to zauwa偶y艂am j膮dra robi膮 si臋 bardzo twarde tzn ca艂a moszna i j膮dra robi膮 si臋 mniejsze i tak jak by s膮 zassane do 艣rodka moszna robi si臋 bardzo twarda mo偶e wiecie co to mo偶e by膰 z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak wiem
co艣 takiego, czyli kurczenie si臋 moszny i twargnienie j膮der ma miejsce tu偶 przed wytyskiem nasienia, wi臋c dawaj mu to robi膰 jaknajcz臋艣ciej a b臋dzie wilk syty i owca ca艂a. Brak ejakulacji sprzyja ch. prostatyzm, wi臋c nie ignoruj tego. O wiele gorzej maj膮 Ci kt贸rym pr膮cie si臋 kurczy, o tak http://img220.imageshack.us/my.php?image=penisok3cmzforum21406zc4.jpg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfghsdfghsdfgh
Dziekuje za odpowiedz mo偶e i masz racj臋 ostatnio nie uprawiamy sexu tak cz臋sto jak kiedy艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tak wiem
Jeste艣 pospolitym WIE艢MAKIEM. Ta fotka jest juz tak oklepana jak ty sam. Id藕 tam gdzie twoje miejsce czyli do obory bykom ogony buja膰 bo przypuszczam 偶e nic innego nie potrafisz :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak wiem
do tak wiem Jeste艣 pospolitym WIE艢MAKIEM. Ta fotka jest juz tak oklepana jak ty sam. Id藕 tam gdzie twoje miejsce czyli do obory bykom ogony buja膰 bo przypuszczam 偶e nic innego nie potrafisz ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? O, kochana/ny mylisz si臋, potrafiem jesce na moto偶e je藕dzi膰 http://img402.imageshack.us/my.php?image=niezamaszyna130505gzjy6.jpg No i jak Ci, bo mi frania, zatem pokarz co ty potrafis, bo na 99% masz taki motocykl nie m贸wi膮c o reszcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tak wiem
Chyba na MOTORZE wie艣maku :-) Mi艂o pozna膰 twoj膮 zonk臋.Troch臋 si臋 spasla. Chyba za malo sexu ma z tob膮. No ale nic dziwnego bo z takim sprz臋tem jaki pokazujesz i si臋 chwalisz to te偶 bym nie chciala :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do przedm贸wczyni
droga babo, humorem to Ty nie grzeszysz, a o pod艣miechujkach to ju偶 nie masz zielonego pj臋cia. Momo to masz 馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do do przedm贸wczyni
A ty艣 co? Jego zonka ta z motorka? Krowy wydojone? Gn贸j wyrzucony? Jesli tak to id藕 jeszcze wzi膮膰 prysznic bo cuchniesz a偶 niemi艂o.Byeeeeee :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do do przedm贸wczyni
ale was w chuuja robi艂am udaj膮c seksbabk臋 , a faktycznie jestem jusz starom babom i mi jusz piku艣; http://img138.imageshack.us/my.php?image=image001zi1.jpg a krowy umiem doi膰 i fcale sie nie wstydze tego, gorzej stobom, bo jak mnie braknie, to z glodu zdechniesz, buahhha.

Udost臋pnij ten post