Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarowniee

pokój z dorosłym bratem.

Polecane posty

Gość klarowniee

Uważacie że dzielenie pokoju z bratem(oboje studiujemy) jest normalne? Rodzicow nie stac na kupno wiekszego mieszkania, co w sumie mija się z celem bo w niedługim czasie i tak sie wyprowadzimy. Uważacie że to normalne że dorosłe rodzeństwo w dodatku różnej płci ma wspólny pokój? Przez cały okres szkolny mieszkamy w jednym pokoju.. mam tego dosyć. nie stać mnie na wynajem mieszkania, bo studiuje dziennie , naprawde mam tyle nauki ze nie mialabym slu w weekendy juz pracowac, a nie bede do konca studiow mieszkac w jednym pokoju z bratem! Prosze doradzcie co zrobic w tej sytuacji.

no ale jak nie ma innego wyjścia to co zrobisz? Ja znałam dziewczyne ktora w gimnazjum jeszcze spala razem z o rok starszą siostrą, bo mają maleńki pokoik i inaczej sie nie dało. Teraz, w lo, nie mam z nia kontaktu ale możliwe że caly czas tak jest

Gość licencjatka_ona
musisz chyba wytrzymac. nie ma sensu wynajmowac bo to kosztuje kupe kasy... moj facet mieszka ze swoim sporo starszym bratem w jednym pokoju i niestety tez muszą wytrzymać... wiec nie jesteś odosobnionymn przypadkiem ;)

Gość wczymproblem?
O jeszcze nie ma klientek, ktore polecaja sponsoring, by wyrwac sie z takiego stanu rzeczy??? A ty dziewczyno nie zalamuj sie, ciezka sprawa w pelni rozumiem mialem podobnie, niestety realia sa takie nie inne i malo kogo stac na zawyzone ceny mieszkan.Moj kolega do niedawna dzielil pokoj ze swoja babcia i mial wystawe dewocjonaliow (najlepsze byly matki boskie z plastyku) Jeszcze troche i bedzie dobrze! rade:)

Sorry ale skoro nikt cię nie bije, nie gwałci, nie głodzi a Tobie się nie podoba,że jest tak a nie inaczej to wypierdalaj na swoje będziesz miała to co chcesz;]