Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośkaxxoppl

kobiety powiedzcie mi czemu jestem taka pojebana :(

Polecane posty

Gość zośkaxxoppl

mianowicie wczoraj wybralismy sie z facetem na impreze,mialam kiepski dzien,ale nie wiedzialam że tak sie to rozwinie...moj facet sie staral a ja siedzialam smutna,naburmuszona,czepialam sie go o byle co a wszystko mnie tam denerwowało,zw wychodzi co chwile na fajke itd w koncu powiedziam ze wygladam okropnie chce do domu,potem znow plakalam..jednym slowem jestem pojebana ,nie wiem czemu tak zrobilam ,zepsulam mu impreze...fakt ze jestem przed okresem ,mnie nie tlumaczy...jestem tak malo pewna siebie. teraz nie wiem co robic:( po prostu nie umialam panowac nad slowami,nad łzami naprawde..potem znow widzialam ze zepsulam mu impreze i gorzej mi sie wyc chcialo.. jeszcze byla tam jego byla,obgadywala mnie a ja sie poczulam tak malo pewnie..mozecie mnie wyzwac wiem ze zasluzylam

Gość zośkaxxoppl
ale slowo wsparcia tez moglo by być

Weź się w garść. Spróbuj wrócić do formy i następnym razem zadbać aby impreza była OK.

Gość zośkaxxoppl
wiem ,ale fakt ze zepsulam mu calą impreze,i to przy znajomych...boze ..

Gość licencjatka_ona
ja sie takimi rzeczami nie przejmuje, tobie tez radzę. kazdy moze miec gorszy dzien i tyle ;) głowa do gory ;)

Gość zośkaxxoppl
ale czepilam sie o go o byle co,plakalam,pewnie wiekszosc to widziala,w tym jego byla,nie umiem sobie z tym poradzic...

nie jestem kobietą, ale ci powiem że jesteś typową podłą kobietą :-(

Gość zośkaxxoppl
teraz mi przykro,ze taka jestem totalna idiotka nic niewarta.

Gość licencjatka_ona
wez wyluzuj... :P zdarzylo sie i juz :P teraz apomnij o tym i nie uzalaj sie nad soba, to nic nie da :P

uspokoj sie juz, wez sie w garsc, a skoro masz takie wyrzuty sumienia to postaraj sie mu to jakos wynagrodzic, kup bilety do kina albo zrob dobry obiad/kolacje

Gość zośkaxxoppl
najgorzej ze nie panuje nad sobą ,slowami..otulona-snem a nie przejmowac sie tym ze wszyscywidzieli ze sie klocilismy ? w tym jego eks no super..a ja zaplakana ,zasmarkana

Gość zośkaxxoppl
a ona oczywiscie piekna,jak cos do niej mowil to mi juz na placz sie zbieralo

to na nastepnej imprezie zachowuj sie normalnie, zrob sobie dobry humor, ubierz sie fajnie, fryzura, makijaz, zebys sie dobrze czula i atrakcyjnie. I nie mysl juz o tej ex, w koncu nie bez powodu jest ex...

Gość zośkaxxoppl
potem wsadzil mnie w samochod do domu,a sam zostal i ona tam jeszcze byla ze znajomymi[on tez sie mial zbierac do domu zaraz]i to tez mnie zabolalo

Gość zośkaxxoppl
pani bum, bum dziekuje Ci..wiesz ja sie dlugo szykowalam,kupilam kiecke,..a nie wiem czemu potem poczulam sie brzydka..i okropna..

No fakt, mój tez sie wkurza jak z nim gdzies wyjde i jestem z deka naburmuszona, wiec Twojego faceta rozumiem, bo troche siary mu narobilas, ale to tez powód do jakichs strasznych klótni. Wytlumacz mu, ze mialas PMSa, ugotuj cos pysznego i bedzie git, a nastepnym razem baw sie dobrze na imprezie i sie chlopaka nie czepiaj. No i uwierz w koncu w siebie, bo z jakiegos powodu to z Toba on teraz jest, a nie ze swoja byla i widocznie mu sie podobasz, kocha Cie itp. Ale zakompleksione panny szybko sie facetom nudza, wiec uwazaj, zeby go do siebie nie zrazic. Po prostu badz soba, ciesz sie zyciem, pokochaj siebie i bedzie git!

Gość zośkaxxoppl
pewnie ma mnie dosyc , napisalm mu wczoraj wiadomosc to odpisal dwa slowa a potem wcale,powiedzial ze usnął

Gość zośkaxxoppl
izzy masz racje,ale co poradze ze jestem taka malo pewna siebie

najlepszym wyjsciem jest nie roztrzasac tego juz, nie przepraszac go ani nie mowic jak CI glupio, pusc to w niepamiec i staraj sie teraz nie robic takich scen, wiem jak to jest spotkac byla swojego faceta, albo swojego bylego ze swoja byla... pod zadnym pozorem nie pokazuj ze czujesz sie niepewnie! zacisnij zeby i usmiech na twarzy, a wtedy Twoj facet bedzie wiedzial ze jestes fajna, pewna siebie kobieta, i nie przejmujesz sie jego ex. Faceci lubia robic takie sytuacje zebysmy byly zazdrosne ale jak sie podchodzi do tego z usmiechem i humorem a nie awantura to szybko przestaja

Gość robuś kalwaruś sraruś
jestes pojebana, nie wiem czemu. wez sie ogarnij,bo cie facet zostawi w koncu i nie będzie się z beksą zadawał. sama bym cie zostawila, jakbym byla facetem :)

Gość zośkaxxoppl
macie racje kochane,ale wczoraj sie domyslil ze o nią chodzi pewnie,a kja siedzialm zasmarkana jak kopciuszek ..brak slow

Moze zacznij od zakupu jakiegos poradnika na ten temat? Albo sciagnij e-booka.

Gość zośkaxxoppl
napisac mu teraz wiadomisc ze przepraszam czy cos?co napisac ?

zacznij od wozytu u fryzjera, kosmetczyki, kup jakis fajny ciuch czy buty - od razu poczujesz sie atrakcyjna, ale zrob to dla siebie a nie dla faceta, czy ze wzgledu na jego ex ale przede wszystkim przestan sie juz mazac!

Gość autorko posłuchaj otulonej
dobrze gada:) a swoją drogą unikaj na przyszłość takich imprez w tym okresie:)

NIC NIE PISZ zajmij sie czyms, poswiec czas dla siebie on sie odezewie, tylko poczekaj, jak go przeprosisz teraz to wyjdziesz na desperatke, a to przeciez nie Twoja wina byla tylko PMSa

Gość zośkaxxoppl
maciec racje dziekuje wam postaram sie naprawic swoje bledy

Gość zośkaxxoppl
bylam troche ..nie wiem czemu..wdzieczyla sie

Ja tam nie widze nic zlego w tym, zeby napisac eska. Tylko nie pisz, jaka to jestes beznadziejna tylko po prostu cos w stylu: "Kochanie, sorry, ze bylam taka naburmuszona na imprezie. Mialam zly dzien, okres itp i jakos wszystko mi wkurzalo. Kocham Cie. Buzka. Pa."