Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak ?????

jak kręcić hula hop???

Polecane posty

Gość no jak ?????

kupiłam sobie hula hop, planowałam na nić ćwiczyć ale nie potrafię nim kręcić na biodrach, pomóżcie !

Gość konisław
Nie mogę co pomóc. Jestem koniem

Gość sennyizałamany
Kup sobie kochana HUla HOp z magnesem węglowym !!! Drogie jest ale takie efekty że szok !!!

Gość no jak????
ja kupiłam zwykłe tylko z jakimiś wpustkami... ale jak mam się poruszać żeb nie spadało nie wiem ?

oj... jesli bedziesz codziennie cwiczyc, to po jakis 2 tyg nie spadnie :)

Gość sennyizałamany
Ja wiem że na początku robiłem taki błąd że za mocno wypuszczałem koło rękami ;) Teraz jak trzyam koło to tylko lekko je przekręcam i odrazu biodrem nadaje mu prędkość i tak się bujam ;) Musisz biodrami wypychać to koło ;)

Gość gossssc
zaraz oszaleje.. nie umiem ,nie umiem, nie umiem. co ja mam zrobić:( nie wychodzi aby 2-3 obroty i to i tak nie z tego,że go zakręciłam biodrami tylko po prostu pchnęłam rękami.. to jest straszne:( dzisiaj ćwicze niby pierwszy dzień a nic ani nic mi nie wychodzi. Chce sobie kupić to z wypustkami,ale najpierw muszę sie nauczyc krecic:) takim zwykłym za 5zł;) o ile w ogóle dam rade..:( Leje się aż ze mnie a nic nie wychodzi:( aby się po nie schylam..wyczuwam,że tak szybciej schudnę chyba hehe;)

Gość gość
ludzie Ci tłumaczą a ty nadal pytasz..... Zrozum, że jeśli ktoś nie umie kręcić to potrzebuje trochę czasu-klika/ klikanaście dni żeby się nauczyć... Co Ty myślisz, że powiemy Ci jak biodrami kręcić? masakra albo się sama nauczysz ciężką pracą albo nigdy nie będziesz umieć

Gość gość
ale co tu tlumaczyc? ja to musze sie bardzo starac zeby mi spadlo:D z nudow moge i kilka tys obrotow zrobic:P

Gość gossssc
zazdroszcze, mam takie checi a nie umiem, a duzo wysiłku w to wkładasz? bo mi sie wydaje,że chyba za bardzo sie staram.

Gość gość
Jako dziecko poza hula hop bawiłam się też czymś takim do kręcenia na kostce, mała obręcz z przymocowana na łańcuszku gumową kulką. Bardzo dobrze i szybko wyrabiało koordynację ruchową nóg, na jednej trzeba było skakać i kręcić a na drugiej skakać unikając kulki :D

Gość gossssc
i nie pytam nadal.. tylko pytam pierwszy raz chciałm zauważyć..

Gość pewien znany czarny kafenick
kręcisz prawo czy lewoskrętnie? jak masz w instrukcji swojego hula hop?

Gość maaruska
Ludzie!podpowiem wam cos, może komuś to pomoże.Tez na samym początku jak kupiałam sobie takie zwyle plastikowe kółko myślałam,że oszaleje,cały czas mi spadało. Dopiero jak gdzieś poczytałam,że takie najzwyklejsze jest po prostu za lekke i ciało nie może jego wyczuć. Wsypałam do niego trochę kaszy i do razu dłużej udawało mi się utrzymać , potem jeszczę parę dni poćwiczyłam i teraz już bez problemu nim kręce...jeszczę tylko na biodrach za bardzo mi nie wychodzi ale dalej ćwiczę. Sróbójcie trochę je obciązyć, może pomoże. Powodzenia.

Gość gość
kazdy ma swoja metode. mi zaczeło wychodzic ze złaczonymi nogami dopiero.w zadnym lekkim rozkroku nie wychodziło...moze pozniej jak nabiore wprawy