Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to znowuuuuuuuu tyyy

mam juz dosyc glupich topikow "czy jestem w ciazy"

Polecane posty

ja cie pierdziele od krotkiego czasu kazdego dnia pytaja sie o jedno i to samo , ale chyba nikt nie przebije dwoch takich tematow : num.1. Czy to ciaza pozamaciczna ? bo mnie boli brzuch jak na okres , i mysle ze jestem w ciazy pozamacicznej i to bylby 3 miesiac :O:O i teraz po kilku godzinach znowu temat zalozyla , czy jest w ciazy , okres ma , ale je w nocy brzuch jej urosul i bylyby to 3 msieiac , aaaaa i sikac jej sie czesto chce :O:O i czy ginekolog nie mogl zobaczyc plodu :O num2. siedzialam na kolanach , popieslismy sie czy moge byc w ciazy , bo jego bokserki byly mokre :D:D:D noz w kieszeni mi sie otwiera :O tak to jest jak dzieciarnia bierze sie za seks , pieszczoty a biologie mialy w 4 literach :O takie tematy powinny byc zaraz usuwane , po napisaniu "czy jestem w ciazy" automatycznie usuwane :D:D glupota ludzka nie zna granic

twoja głupota nie zna granic. 99% tych tematów jest zakładanych przez pryszczatych gimnazjalistów, żeby wyprowadzić z równowagi takich jak ty. Co im się skutecznie udaje, więc ciągną to dalej.

moze wy pamietacie jeszcze durniejsze topiki od tych ktore ja wypisalam :classic_cool: wierz mi ze sa takie glupie , mojej kuzynce w czasie stosunku pekla prezerwatywa a ona poszla od razu po test i robila - czy nie jest w ciazy po kilki godzinach :O :D:D gowniara mila 17 lat :O

Gość bo ja wiem
Gdyby one były zakładane, żeby wyprowadzić z równowagi takich jak Autor(ka), to i tak byłoby dobrze. Niestety, to są życiowe dylematy naszych gimnazjalistów :o I nie tylko zakładają o tym tematy, ale jeszcze podnoszą swoją kwestię na wszelkich istniejących topikach o kompletnie innej tematyce :o

przepraszam nie 17 lat tylko 19 lat miala :)

Gość no jak????
taaak też mam dość tych gówniar co najpierw się bzykają a potem zastanawiają haha, znam też sytuacje-dziewczna już nie takie dziecko bo miała prawie 20 lat i dostała miesiączki i się przestraszyła,że poroniła żenada fuuu

Gość bo ja wiem
Może zrobić na kafe formularz pt. "Czy jestem / czy Twoja dziewczyna jest / w ciąży? Sprawdź!" I pytania typu: 1. Czy był stosunek czy tylko pieszczoty? 2. Ile dni temu? 3. Czy byliście ubrani? Automatyczne podliczanie odpowiedzi i wyświetlanie wyniku: a) tak /raczej tak, b) fifty/fifty, c) no way

:D:D no faktycznie jak juz gdzies przeczytaja o samoistnym poronieniu to co miesiac ronia :D piszcie moze wyjdzie fajny topik o glupocie :)

bo ja wiem - hehe ;)

oj nie chcialam kopiowac :( nawet nie wiedzialam ze juz istnieje :D no ale dzis juz mi sie now w kieszeni otwarl ciaza pozamaciczna w 3 miesiacu - i czy jej cos grozi zdrowotnie :D:D bo ja brzuch boli i 2 raz zalozyla temat :(:( nie no naprawde co dzis robia w szkolach ? :O

;) ja nie jestem zła;) tylko widzę,że nie tylko mi działa na nerwy to "ważne"pytanie;) hihihi;) pytania typu "mam gulkę na łokciu a miesiąc temu współżyłam z chłopakiem i czy to może być ciąża pozamaciczna" zabijają mnie;)

Gość xsxsxsxsx
Tez sie dolączam do Was- majacych dosc pytania: "czy jestem w ciazy?" za kazdym razem tym idiotkom pisze (i inne) osoby by poszly po test a te nie!- jasnowidzow czy wirtualnych ginekologow sobie znalazly.

Gość bo ja wiem
Mysia, ja też nie chciałam kopiować :) właśnie przeczytałam Twój topik - to gdzie kontynuujemy: tu czy tam> :)

Gość mnie dobijaja 2 pytania
jedno pytanie co sądzicie o imieniu X ? Ktore imie wybrac X czy Y ? w dodatku niektore imiona normalnie z kosmosu