Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka z łopolskiego

do osób 40 plus

Polecane posty

Gość zośka z łopolskiego

mam pytanie jak radzicie sobie z waszymi rodzicami,teściami,w jakim zakresie opiekujecie się nimi i ogólnie problemy z tym związane

ja zaraz będę w tym wieku rodzice/teściowie jeszcze nie potrzebują jakiejś specjalnej opieki ewentualnie załatwienie czegoś w urzędzie, firmie, jakieś specjalistyczne zakupy czy cięższe - to robię

Gość zośka z łopolskiego
cześć Ewa pytam bo u mnie zaczął się problem z mamą,skończyła 70 lat,jest po prostu niedobra,nie ma żadnych właściwie problemów no oprócz starości i całą złość wylewa na mnie:( potrafi tak dogryźć ,urazić że szkoda słów:(

Gość do zośki
Czy przypadkiem nie jest to objaw miażdżycy?

Gość zośka z łopolskiego
wiesz może i miażdżyca ,oni się leczą ale też jak pytam co tam u lekarza to zawsze słyszę - normalnie ,pytam a co ytyle tabletek na starość a ona mi na to żebym tak szybko nie umarła :( no mówię wam cholery można dostać,ja po prostu nie wiem jak się nią zająć

a, to normalne, że na starośc się złośliweje :) widzę to po sobie :) też mam z tym problem u mojej mamy, może nawet bardziej z takim mentorstwem, wczoraj np. zadzwoniła i zwróciła mi uwagę, że nie złożyłam telefonicznie siostrze życzeń urodzinowych, bo pewnie zapomniałam a ja specjalnie tak zrobiłam, siostra będzie za tydzień w Lublinie, to dam jej prezent i złoże życzenia ale wiesz, mama musiała mnie obsztorcować, jak 12 -letnie dziecko jak ja tego nie znoszę no i co zrobiłam od razu? ochrzaniłam bogu ducha winnego konkubenta mojego kochanego potem zadzwoniłam do siostry, bo przecież zaraz będzie sprawdzian, czy dzwoniłam potem przeprosiłam M. cóz... takie życie

Gość ponawiam prosbe
co za bzdury... złośliwość jako objaw miazdzycy :D, :D, :D Na starość po prostu uwypuklają się wady. jak kobieta była zołzą całe zycie to i zatruwa życie rodzinie.. No, chyba, że to alzheimer

Gość zośka z łopolskiego
też podejrzewamy że to alzheimer :( tym bardziej ,że zapomina często gdzie co położyła a w czasie rozmowy nawet krótkiej,zaprzecza sama sobie,jest niedobrą kobietą ale ja zawsze odkąd pamiętam ją kocham i chyba tak zostanie,rozśmiesz mnie jak mówi że się strasznie w życiu napracowała,faktem jest ,że dzieciństwo miała ciężkie ,najstarsza z 9 rodzeństwa;) ale mnie miała jedną i całe życie nie pracowała bo tatko jej stworzył takie warunki,to czym ona taka zmęczona:O Ewa ja mam to samo tylko w stosunku do moich dzieci,matka potrafie mnie opiertolić za to że syn ma za mało par skarpet:O facet ma 23 lata,swoje mieszkanie,swoją kobietę a matka mnie od egoistek wyzywa ,że myślę tylko o sobie/zresztą mojego męża też/ syn był kiedyś u niej i miał założone skarpety nie do pary:) a ona ułożyła oczywiście całą historię:O