Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama z de

Przedświateczne porządki

Polecane posty

a ja lubie myc okna a właściwie lubie gdy są czyste więc myje raz w miesiącu - mam co prawda tylko 5 szt z czego 1 zawsze myje syn ( trudny dostep a on ma dłuższe ręce hahaha) Sprzatanie gruntowne prze swietami? nie zawsze tak bardzo gruntowne , zalezy ile mam czasu bywa ze jest to zwykłe cotygodniowe sprzatanie. Skupiam sie za to na kuchni - tu nie ma zmiłuj ..

Wzielam sie za zabawki corci i poddalam sie po pol godzinie ona nic nie da wyrzycic wszystko kocha i jest jej ulubione... poczekam az pojdzie spac popoludniu,

Gość i te okna do mycia
Taa,wszystko potrzebne .Skąd ja to znam :D

dokladnie kazda zabawka jest ta najbardziej kochana a patrząc trzeźwym okiem pol kosza do wywalenia bo albo polmane albo cos innego...

Gość i te okna do mycia
zgadza się ,przerabiałam to .Teraz ,jak ma 10 lat sama wyrzuca niepotrzebne ,ale wtedy ..o matko ,każda zabawka byla niezbędna :D

Gość coś tam piszą...............
ja na razie wyrzucamz szaf ciuchy w których nie chodzę.... niby pełno wszystkiego a załozyc nie ma co...

Niektórym ukochane zabawki zostają do dorosłości a co najmniej do dorosłego wieku lat 10 i 14 :P też nic nie można wyrzucić :) z tym,że u moich dzieci to wszystko leży na podłodze :( Nie wiem po co im szafa? Moje mieszkanie i pokój dzieci to mr Jeckyll i dr Hyde :D

Gość malamagdalenka
to jest wyjście, żeby się nie męczyć przed świętami i tracić czas, jak można przecież sobie wynająć dobrą firmę. Mnie koleżanka poleciła błyszczy i jestem mile zaskoczona dokładnością i skrupulatnością pani sprzątającej. Ale też dość istotne jest to, że ceny są przystępne.

Gość Kaja_2013
Żeby porządki dobrze szły potrzebne są też dobre i sprawdzone środki czystości. ja właśnie sobie zamówiłam taki zestaw niemieckich środków do czyszczenia. Kupuję je już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. I własnie moje porządki zaczęłam od zakupu chemii:) I polecam ją każdemu http://allegro.pl/listing/user.php/run?change_view=1&order=p&p=5&us_id=25278819

Gość Pomysłowa!
Z tego co widzę to są to zwykłe środki czystości które można kupić również u nas w Polsce w każdym sklepie. Ja też używam środków niemieckich - profesjonalnych takich firm jak eilfix, dreiturm.

Gość Pomysłowa!
Można je kupić np .w sklepach internetowych z profesjonalnymi środkami czystości

Gość gość
Ja nie robię porządków przedświątecznych, bo są w moim domu niepotrzebne. Po prostu regularnie korzystam z posprzatajmi(pl). Zamawiam sprzątanie i mam problem z głowy. Naprawdę polecam :)

Gość gość
przyda Wam się Electrolux pure f9 :) ten odkurzacz pionowy to super ułatwienie porządków nie tylko przed świętami, widziałam że mają go w media expert

Gość gość
Mają i nawet się go da testować