Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bom Bom Bombowa

Dziewczyny z USA - Laczmy sie!!!

Polecane posty

Gość Bom Bom Bombowa

Witam wszystkich z usa :) Jak zauwazylam, duzo jest tematow odnosnie miast europejskich (Anglia, Irlandia,.........). A co z nami! dziewczynami z zaa oceanu ;) Odezwijcie sie :) Stan IL pozdrawia :)

Gość Mieszam juz w NY 10 tal
czesc tu ny:)

Gość L.A
O jejku, dziewczyny, nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę... Moim OOOGRYOMNYM marzeniem jest wyjechać do USA. Los Angeles to jak dla mnie wymarzone miejsce, ale gdybym znalazła się w Chicago to również byłoby niesamowite ;). Kochana Bom Bom Bombowa - czy byłaś może w maisteczku Wheaton ? Jest tam bliska mi osoba.... Na prawdę, niesamowicie Wam zazdroszczę... Nawet nie wiecie jak chciałabym stąpać po tamtej ziemi, jestem po prostu zakochana w tym miejscu. jak wam żyje się w Ameryce? Jak to sie stało, że sie tam znalazłyście..? Chcialybyście wrócić do Polski? Pozdrawiam Was, ucałujcie ode mnie Amerykę ;** :)

Gość mikmj
o ludzie, typowa poleczka, ktora naogladala sie za duzo amerykanskich filmow:O

Gość debilizm polski
tak glupia babo, kazdy kto przylecial nawet na tydzien do usa odwiedzil to zadupie w ktorym jest ci bliska osoba.. bo to przeciez kraj malenki i z nudow jedzie sie przez wheaton,, jezu..

Gość 894tr
haha, jesli chodzi ci o Wheaton w stanie IL to wlasnie tutaj mieszkam :)

Gość hej L.A.
co stoi wiec na drodze do spelnienia marzenia? :) bardzo duzo ludzi zatrudniaja teraz na statki takie firmy jak carnival cruise lines,princess cruises,royall caraiben,costa magica i to daloby ci mozliwosc zwiedzenia troche usa

Gość L.A
OO właśnie, mój drogi / moja droga... Gdybyś sie znał/a trochę na geografii wiedziałbyś, że Wheaton leży w Illinois... Dlatego się spytałam . I widzimy, kto wykazuje tu typowy POLSKI DEBILIZM. Pozdrawiam ;) heh, to chyba jakiś żart ;). Naprawde mieszkasz w Wheaton .? szczerze wątpie, że oto ty napisałaś, ale jeśli tak podam ci maila, i czy mogłabyś wysłąć mi kilka zdjęć w wolnej chwili? będę bardzo wdzięczna, bardzo bardzo. Dziękuję Ci kochana, ale... ja chciałabym zamieszkać w USA. I być tam na zawsze .