Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

febra45

krwawinie po ominięciu jednej tabletki

Polecane posty

Witam! Pierwszą tabletkę z opakowania wzięłam w sobotę.seks uprawiałam we wtorek.W czwartek - zapomniałam wziąć tabletki i wzięłam 2 na raz w piątek. około poniedziałku pojawiło się u mnie krwawienie - na początku rano plamki , teraz jest gorzej ale wkładka wystarcza - nie jest aż tak duże aby zakładać podpaskę czy tampon. Czy mogę być w ciąży? skąd to krwawienie i dlaczego trwa już tydzień?

Gość zdradliwa
Jakie tabletki? Które to opakowanie tabletek?

nie napisalas ktore to opakowanie jesli nie dawno zaczelas brac to plamienie jest normalne twoj organizm sie musi przyzwyczaic do brania tabletek a jesli juz dlugo stosujesz to to jest skutek uboczny ale przejdzie wiem bo 2 dni temu pytalam o plamienie ginekologa i on mowil ze to normalne podczas stosowania doustnej antykoncepcji

tabletki biorę już około roku. a tydzień był pierwszy - napisałam, że pierwszą wzięłam w sobotę.

Nie masz co sie martwic ja tez mialam takie plamienia poszla do ginekologa i powiedzial ze to normalne jesli ktos nie mial wczesniej plamien to bedzie je miec pozniej jesli czujesz jakies zagrozenie to przejdz sie do swojego ginekologa nie bedziesz sie martwic nie potrzebnie :) pozdrawiam