Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jordiett

wyznaje szatana i smieja sie ze mnie w szkole

Polecane posty

Gość jordiett

dlaczego mlodz ludzie nie akceptuja odmiennosci? przeciez religia to indywidualna sprawa. ze mnie sie wszyscy nabijają, zartuja i dokuczają. nie wiem co robic :( najgorsze jest jak chlopcy zabiora mi moj pentagram, ktory nosze na szyji i nie chca go oddac. nie rozumieja ze to jest dla mnie bardzo wazna rzecz. jest to symbol mojej wiary. jak mozna tak profanować pentagram ?

a wyznawaj sobiei szmatana tylko się z tym nie obnoś! katolik nie stroi się w dziwne łchy i mauje na czarno a jak nawet nosi krzyyk to go nie widać... zazwyczja. nie dziw się ze cie wymiewają...

Gość jordiett
straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat

A satanizm to nie jest religia tylko filozofia i nie ma żadnych powiązań z "szatanem katolickim". Mają rację, że się śmieją z Ciebie.

Durne prowo. :O A pentagram to znak magiczny, a nie szatański. Jest symbolem wszystkich mocy, a nie tylko złych. Chrześcijaństwo przypisało ODWRÓCONY pentagram szatanowi, bo wyznanie to unika magii jak tyko może, wręcz się jej boi.

Toz to profanacja! Ja bym poszla do wychowawczyni naskarzyc, ze sie smieja z Twojej wiary, sa nietolerancyjni i obrazaja Twoje uczucia religijne, dyskryminujac odmiennosc. Niech maja! :-)

Gość Kiniaa. :D
Ci ludzie są poprostu nie tolerancyjni, ponieważ to nie ich sprawa kto w co wierzy i kto co wyznaje . ty może wybrałaś tą wiarę bo uważasz ją za słuszną . Ja np. to akceptuję chociaż jestem katolikiem. Mnie nie zraża ktoś kto ma inna wiarę jak ja. mam koleżankę w klasie, która nie jest katolikiem. ja ją akceptuję. nawet ją lubię. bo to że ona wierzy w szatana to nie znaczy że jest inną osoba niż my, ona ma też uczucia i może się źle poczuć słuchając jak ktoś ją wyzywa czy poniża . Każdy ma prawo wyznawać religię, którą uważa za słuszną. Więc nie zwracaj na nich uwagi, a jeżeli zabiorą ci twój pentagram i nie będą chcieli go oddać to powiedz nauczycielowi. bo tak nie może być żeby oni cię poniżali.