Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika gabriela anastazja wu

Na dworze dość romantycznie a ja nie mam z kim wyjść :(

Polecane posty

Lubię takie jesienne wieczory, kit że lało pół dnia. Ważne że nie jest zbyt chłodno. Uwielbiam takie klimaty, gdzie wychodzę z koleżankami na piwo do pubu czy restauracji z zajebistą muzyką. Lubię wtedy patrzeć na przystojnych facetów w przyciemnionym świetle, lubię jak trzymają ręce w kieszenie, śmieją się. Zawsze sobie wtedy wyobrażam jakby wyglądał mój chłopak...którego nie mam :( Marzy mi się w końcu wyjście do kina czy do restauracji z jakimś sensownym facetem...Mam 19 lat a ostatni raz w kinie z facetem byłam jakieś 3 lata temu :O I to nawet nie był związek. Taka pogoda zdecydowanie nastraja zakochane pary ale też wzbudza depresje u osób samotnych.

Gość dosc romantycznie
bylo wczoraj, przynajmniej nie padalo :)

no romantycznie deszcz pada... ale co prawda to fakt: mam tak samo!

Gość Ruda Zardzewiała
Co sie odwlecze to nie uciecze:) Czasem warto czekać :) Znajdziesz swój ideał!:)

mi się płakać chce jak widze że dziewczyna całuje chłopaka... trzmają sie za ręce... szepczą sobie coś do ucha... a ja mam swoją patologie i samotność :-(

Gość smjtna
ja wczoraj zostalam sama. a dzisiaj widzialam same pary;(

ja też to uważam za swoją patologię, bo w tym wieku żeby nie mieć chłopaka to zakrawa na kpinę. zwłaszcza że jestem zadbaną dziewczyną, porządną i sympatyczną. czy ładna jestem to nie wiem, moim zdaniem nadrabiam np poczuciem humoru a wygląd jak wygląd. faceci mnie na ogól podrywają, ale żeby coś z wzajemnością...:( właśnie dziś wychodzę z koleżanką na drinka, zobaczymy co będzie. pewnie jak zwykle nic, bo jak już pisałam wychodzę do pubów i jak dotąd nic się nie zdarzyło :O ten mój jedyny to chyba na końcu świata mieszka ;/

a ja już mam depresje! moja jedyna dziewczyna! wierna i mam nadzieje że mnie chociaż ona nie opuści nigdy! :-(

Gość kup sobie gumowego
przyjaciela

Gość to nie tak 939286-
jestes boginia, ale wolisz wierzyc, ze jestes nikim. NIe trozumiesz siebie, a chcesz zrozumiec swiat, poznaj siebie

Gość dojrzały meszyzna lat60
to ja sie umówie z wami nawet do kina moge pojsc lub do pubu ale kazdy placi za siebie ja nie frajer by za was placic

Gość maciuś24
nie boli, poprostu podniecenie usmierza ból. Ostatnio sam usunąłem sobie operacyjnie lewą gałkę oczną i po tygodniu nie ma w zasadzie większych powikłań

Gość seksi niunia dzis w dresie
pierdolisz. ja jestem samotna. znaczy sama, ale nie samotna. nie mam chlopaka i jestem mega szczesliwa :)

sorry niedziela! nie ciskaj sie tak! a tak na marginesie: nie miałas nic miedzy nogami jeszcze że tak pytasz?

zdenerwowałam się... bo co się nie wypowiem gdzieś to mnie z nim mylą :P A co to ma do rzeczy ?;) Widziałeś te zdjęcia które on/a tutaj dał/a ? Strzykawkę sobie do ch*** ktoś wepchnął :O To raczej miłe uczucie nie jest... i nie wiem jak się ma do mnie.

Gość romualdos
hej ja bym chętnie wyszedł z tobą do kina :) skąd jesteś ?

Gość seksi niunia dzis w dresie
a romantycznie to dopiero będzie tuz przed swietami jak wywalą swiatełka, dzwoneczki , choineczki, jak bedzie przytulnie i ze sniegiem... apoza tym autorko 19 lat? ja mam 21 i jestem sama i nie zmieniłabym tego faktu :) są faceci mną zainteresowani ,ale lepiej byc samą, zresztą czekaj spokojnie, ponoć na dobre rzeczy warto czekac :) lepiej byc z ideałem niz pierwszym lepszym