Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomocy jaaaaaa

GG -pytanie

Polecane posty

ktos wie jak na stałe usunac tych "pomocnikow" z gg? Blip, KarolinaGG i reszte? za kazdym razem jak wejde to ich usuwam a pozniej jak wchodze to oni znowu sa!!!

Gość polaaff
Podbijam bo tez mnie to denerwuje, że po każdym logowaniu się pojawiają na nowo. Może ktoś cos poradzi :)

czyzby slowo "usun" nie znaczylo juz "usun na stale"?

dokladnie mam ten sam problem. potrzebowalam usunac jedna osobe z listy/ iusunelam ja i wzielam eksport kontaktow do serwera. czyli juz bez tej osoby eksportowalam liste. [potem wchodze cche wziac import kontaktwo z serwera i bierze mi sie z ta osoba!!! nosz kur usunelam ja przecie to po kiego ch ona mi sie znowu wpier w ta liste ???????????!!!

a jeszcze mam jedno pytanie skoro juz temat dotyczny gg czy wie ktos jak mozna wejsc w archiwum na drugim komputerze ?? da sie je jakos inaczej odczytac poza sposobem, ze osoba mi przesyla pocztą archiwum.rar i wtedy wypakuje i czytam? da sie jakos inaczej na to wejsc? zeby zobaczyc rozmowe ? moze jakos w tej mojej generacji da sie obejzec archiwum z innego komputera ? wchodze na gg ale archiwum sie nie kopiuje ...;/ moze ktos wie co zrobic ?

Gość Nor-bert.
tego gg nie da sie usunac pomocników to jest przypisane najwyzej mozna ukryc te liste ja tak zrobilem

Gość opkidopki
17:01 [zgłoś do usunięcia] annakaszamanna dokladnie mam ten sam problem. potrzebowalam usunac jedna osobe z listy/ iusunelam ja i wzielam eksport kontaktow do serwera. czyli juz bez tej osoby eksportowalam liste. [potem wchodze cche wziac import kontaktwo z serwera i bierze mi sie z ta osoba!!! nosz kur usunelam ja przecie to po kiego ch ona mi sie znowu wpier w ta liste ???????????!!! a zapisałaś zmiany w grupie po usunięciu kontaktu (opcja edytuj grupę)

i chodzi mi o usuniecie nr znajomego a co chwile jak wezme import to on sie pojawia mimo ze usunelam i eksportowalam liste bez niego ;/

Gość opkidopki
masz grupę główną "Moje kontakty" usuń kontakt potem wyedytuj tą grupę i zapisz zmiany pomocników niestety nie da się