Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertrude__JJ

pomocy, od miesiąca jem poniżej 2000 kcal a wciąż tyję

Polecane posty

Gość gertrude__JJ

i ważę już 74 kg, w wakacje ważyłam 70 i nie obżrałam się wcale, teraz żadnych słodyczy ani nie mam na nic ochoty a tyję CO JEST?? :(

Gość gertrude__JJ
NIE MOGE SCHUDNĄĆ ANI KILOGRAMA a nawet jest ciągle więćej

Gość zegar ścienny
jedz 1000 kcal:D

Gość każdy chory wie jak to jest
a co jesz? napisz mi przykladowy jadlospis

Gość gertrude__JJ
jem jak mi się przypomni. Czasem pójde na obiad. często zjem po prostu 3 bułki - rano po poludniu i wieczorem. wczoraj jadłam 2 bułki słodkie i hamburgera (to wszystko). Wiem że to niezdrowo ale nie mam nigdy czasu więc jak najszybiej coś na mieście i zaraz lece do zajęć...

Gość gertrude__JJ
no i? jakies rady? może to hormony bo mam też problemy z okresem i jaieś dodatkowe włosy w okolicach twarzy? :( moi znajomi jedzą znacznie więcej i nie mają takich problemów

Gość dzifny
poruszaj sie, to przyspieszy metabolizm, ktory o tej porze roku po prostu sam zwalnia

Gość to dlatego że masz beznadziejn
y metabolizm:) zapisz się na siłownie, chodź codziennie oprócz np niedzieli lub innego dnia, w którym chcesz odpocząć i jedz zdrowiej, ćwicz na siłowni lub w fitness klubie po kilka godzin, od 2 do 4 :) schudniesz na pewno :) ja tak schudłam i wyglądam świetnie:)

Gość ajtam ajtam
kobieto,żeby schudnąć musisz jeść 1000 kalori i się ruszać,nie mogę w to uwierzyć że piszesz serio

Gość errghjkoknvdvhj
ciąża

Gość taa niedobra pupa
w sumie nic z tego postu nie rozumiem, chyba jesz bardzo nieregularnie? Kalorycznosc tez co dzien inna? Policz dokladnie ile jesz kalorii. I oblicz sobie BMR sa gotowe kalkulatory. Wiele osob jednak przejkracza limit, wystarczy jesc 200 kkcal za duzo i sie sporo utyje. Mozesz tez jest za malo i tyc od tego bo metabolizm za bardzo zwolnil. Jak chcesz schudnac troche, to nejlepiej jesc o 300 kcal mniej niz zapotrzebowanie energ. Ale w ok. 5 posilkach, rozlozonych rownomiernie. Niejedzenie na noc to mit.

Gość oj źle to robisz kochana
żeby się odchudzić nie je się bułek ani słodkich ani pszennych, ziemniaków, hamburgerów. Zacznij jeść chude mięso, warzywa, pij dużo wody dziennie, conajmniej 2litry. To nic, że zjadłaś 2 czy 3 bułki. Jesz nie to co powinnaś. A jak nie masz czasu i jesz byle co na mieście, to nie licz, że schudniesz.

Gość ajtam ajtam
jeżeli masz problemy z okresem i włosy to dlaczego nie zaczniesz od podstawowego badania TSH a potem niezależnie od jego wyniku (bo może tobyć np.coś z testosteronem) do endokrynologa-ginekologa najlepiej

Gość Magda333m
zacznij biegać ćwiczyc cokolwiek , sam tłuszcz sie nie zbije

Gość ajtam ajtam
dostałaś mnóstwo naprawdę dobrych podpowiedzi z tego co widze,na pewno znajdziesz rozwiązanie

Gość mój kotek się cały obsrał..
oj fatalna dieta, fatalna :O jak naprawdę nie masz czasu, to już lepiej złapać jakiś jogurt albo parówkę, a nie bułkę :O