Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

DLACZEGO FACECI LUBIĄ ANAL???

Polecane posty

Gość gość
Bo my chcemy kobiet które TEŻ wyjdą ze swojej strefy komfortu żeby NAM zrobić dobrze. Od momentu pierwszej randki facet ZMUSZA się do TYSIĄCA rzeczy których by nie robił nigdy, żeby wam było miło. Oglądamy wasze głupie komedie romantyczne, udajemy że wasza półgodzinna historia o ślubie koleżanki jest ciekawa, umieramy z nudów na "romantycznych" spacerach, wydajemy naszą kasę na prezenty dla was nic nie dostając od was w zamian, bo wciąż to MY musimy oddawać kobietom pieniądze za ich czas. Wszystko jest nastawione na WAS kosztem naszego czasu, siły, energii i pieniędzy. Więc jak dochodzi do seksu i jedyne co macie do zaoferowania to leżenie na kłodę z nogami na boki to już nie zadzwonimy do was bo po co się tak starać za 11 minut średniego lub kiepskiego seksu. Anal czy każdy inny fetysz to jest to samo: POKAŻ że się starasz, żeby JEMU było miło KOSZTEM ciebie. Tak. Wiemy że anal nie jest dla was z początku miły i O TO CHODZI! Nie jest to coś co was zabije, ale to że pokażesz facetowi że jesteś TEŻ w stanie pomęczyć się trochę dla NIEGO jest dla nas super sygnałem o Tobie.

Gość gość
Odpowiedz jest prosta . Jest ciasno a nie tak jak w rozwalonej pipie.

Gość Wacek

Ja bym was wszystkie w pupke załadował i nie chciał byście juz inaczej.

Gość lemur

A ja życze wszystkim którzy pchają kobiecie w doopke by ktoś im też wepchnął w ich doopke i wtedy zapraszam do wypowiedzi.