Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fakajsie

unikanie wzroku

Polecane posty

pisałam z pewnym kolesiem , fajnie się nam pisało bo omawialiśmy nasze przyszłe studia,kierunek itd. zapoznaliśmy się. na początku zagadywał,super fajnie, trochę go olałam bo gdy o coś pytał to ja taki unik robiłam. generalnie onieśmiela mnie i mało przy nim mówię. teraz gada z każdą dziewczyną z grupy procz mnie, unika mnie widać to, na imprezie tanczylismy wszyscy w kólku i patrzyl na kazdego procz mnie. to napewno nie jest typ niesmialy,wrecz na odwrot, siedzimy na przeciwko siebie to tylko moze zerknie raz ale generalnie to mnie unika a w stosunku do dziewczyn jest smiały. juz nie siada kolo mnie,wrecz ucieka przed tym, widac niechec w jego oczach albo mi sie wydaje. co o tym sadzicie ? o co mu chodzi ?

Gość Nagi Instynkt//
olałaś go to on teraz nie chce pokazać, że mu się podobałaś i dlatego ciebie ignoruje

Gość napisalas cos co ci zepsulo
opinie w jego oczach i teraz sie toba brzydzi

Nagi Instynkt//- a czy ja wiem czy się mu podobałam ? na imprezie ostatnio wzielam go do tanca to on powiedzial,że piosenka jest do dupy i nie bedzie do niej tanczyl a jak przyszly kolezanki z grupy bo byly w wc to odrazu pognal na parkiet. idiota ;/

Gość piescie
No chyba ma prawo Cie nie lubić nie?

Gość Nagi Instynkt//
no to może jest odwrotnie, że nie czuje do ciebie nic ale wyczuł, że on tobie tak i dlatego daje ci do zrozumienia żebyś się odczepiła od niego

Gość piescie
No też mnie to właśnie zastanawia;)

spoko,luzz,tylko pytam. ma prawo powiem nawet mnie wyklnąć i sie do mnie nie odzywać na wieki wieków.amen.

Gość piescie
No i tak właśnie prawdopodobnie zrobił :D

no niestety też mysle że mu sie nie podobasz :( wyczuł że on Tobie tak i teraz Cie unika A co myślicie o tym że chłopak znany tylko z widzenia też unika kontaktu wzrokowego? myslicie że też w ten sposób ignoruje?

Gość brak kontaktu
wzrokowego przed dlugi czas, nie jest najlepszym objawem. chyba ze ktos jest chorobliwie niesmialy... albo... nie podoba mu sie osoba, ktora mija, a zauwazyl, ze ona jemu sie przyglada....