Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
saphir38

slabnace uczucie a wspolne zamieszkanie

Polecane posty

jak na kobiete przystalo ,zalozyl topik ,aby dac upust wlasnym myslom ...bo ... jestem z facetem od pol roku , przez ostatnie 4 miesiace byl to zwiazek na odleglosc. Zakochani oboje bylismy nieziemsko ..w sumie do dzis sie nie poklocilismy , nadmieniam , ze jest on Niemcem i ja tez tu mieszkam. Ze wzgledu na moja prace ostatnio jak wspomnialam byla odleglosc 200 km ..ale bylam u niego co 2 tygodnie lub staralam sie byc , jak ja nie moglam, ot on przyjechal .. zwiazek smsowy . Smsy typu kocham Cie kilka razy dziennie....w koncu mialam tego dosc i poszukalam pracy na miesjcu ...wczesniej jednak pod wplywem moich zlych emocji , zrywalam z nim ,przezyl to na swoj sposob, ale rozmowa wsyzstko wyjasnila i dalej bylo dobrze. W koncu zabral mnie stamtad do siebie ...mial byc wspolny weekend i ja znowu do pracy ...ale sei okazalo ,ze pracy jednak dla mnie nie ma ...i ja siedze u Ukochanego z kartonami na glowie.... sama juz wysiadlam...przy byle jakiej okazji , pokazalam jemu focha i powiedzialam,ze wyjezdzam ... on probowal ze mna rozmawiac ,ale ja ...jak to ja ,przeciez obrazona...w koncu dal sobie spokoj. Koniec koncowi porozmawialismy jednak i on mowi ,ze jego uczucie do mnie jest slabsze ... myslalam,ze ktos mi przylozyl ...ryczalam cala noc ...bo jak mozna mnie nie kochac? Ale coz ...rano wyjezdzal w podroz sluzbowa ..w.spolna kawa i sie pytam ...mam zostac i porozmawiamy , bo tak wczesniej ustalilismy czy wyjechac? On jednak chce abym zostala , abysmy mogli wszystko omowic ... przez te 2 dni walczylam ze soba jak smoczyca ...bo moja urazona duma itd ...jednak zostalam ...wrocil .. powiedzial tylo ,chyba nie sadzilas ,ze tak szybko odpuszcze ..no i staramy sie ..od tamtego czasu nie bylo tez sexu ,choc on mnie cialgle pociaga ..ale bez wyraznego sygnalu nie zrobie nic. Dodam ,ze nie klocilismy sie jeszcze i zawsze jakos rozmowa potrafilismy brnac dalej ... Teraz ze wzgledu na moja prace bede musiala u niego zostac , on sie nie sprzeciwia ale entuzjamzmu nie widze ...nadmieniam ,ze to blizniak ... No wlansie , co mam daej robic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować