Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ati-25

oral

Polecane posty

Gość MILusińska40
to o co ci w końcu chodzi?

Gość stronger__
'' to nie jest tak, że każdy dąży do perwersji w związku.'' dokładnie, tylko widzę, że niektórzy są zbyt ograniczeni żeby to zrozumieć, w każdym razie ja z moim partnerem mamy podobne podejście, dla nas liczy się pasja i namiętność - seks bez tego byłby dla mnie gówno warty i nie zaspokoiłby mnie

Gość ati-25
chodziło mi o to, że oral był traktowany jako poniżenie kiedyś. Miłości nie mierzy się ilością eksperymentów w łóżku, tylko poczuciem bliskości i wzajemnym zaufaniem.

Gość MILusińska40
no masz racje a jak chcesz to ty go tak traktuj

poczuciem bliskości.. właśnie.. widzisz niektórzy eksperymentując w łóżku zbliżają się do siebie.. to są indywidualne sprawy. a teraz dalej dziwisz się dziewczyną które robią laskę swoim facetom??

Gość ati-25
nie mówię, że się dziwię. Po prostu my za tym nie przepadamy. Kończę już. Pa

sex jest dla ludzi i ten klasyczny i perwersyjny.. i nikt nikomu nie powinien się dziwić.. ja nie uprawiam pissingu ale nie dziwię się innym..chcą lubią to,więc nie krytykuje..:) i żeby było jasne to nie obrażam Cię i nie kłócę się z Tobą..chce Ci tylko uświadomić że dziwisz się innym że robią to co sam kilka razy próbowałeś:)

Gość tak czytam i wydaje mi sie
ze autor sam w tym nic fajnego nie zobaczył(i w sumie nie musiał, każdy ma inne preferencje) więc dziwi go dlaczego innych tak do tego ciągnie, ot tyle...

"tak samo jak popie**olone są idiotki, które myślą, że jak ktoś nie lubi oralu to tylko poo ciemku i pod kołdrą hah i wy się bulwersujecie z powodu stereotypów na wasze tematy, a same się nimi tępe picze kierujecie " Moja wypowiedź wczoraj dotycząca seksu pod kołdrą była ironiczna i przerysowana :o