Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sligooo

hej proszę was o radę - kredyt na studia podyplomowe

Polecane posty

Gość Sligooo

ludzie od roku szukam pracy w moim województwie jest największe bezrobocie, skończyłam gówniane studia i nic z tego nie mam:O a pracy szukam jakiejkolwiek byleby to była konkretna robota od poniedziałku do piątku, chciałabym skonczyć podyplomówkę z przyszłościowym kierunkiem-po tej szkole będę miała większą szansę znalezienia wymarzonej pracy. Moje studia kosztują 3000pln, jestem także osobą niepełnosprawną, mam przyznany zasiłek pielęgnacyjny na stałe ale to jest śmiesznie mało.. niecały miesiąc temu złożyłam także wniosek do PFRONU o dofinansowanie na studia ale w ogóle nie dostałam odpowiedzi!:O ostatnią rzeczą jest kredyt studencki, tylko nie wiem czy udzielają kredytu dla studentów na podyplomówce, pracowałam kiedyś, mam niewielkie doświadczenie.. jak szczęście dopisze to i podczas studiów znajdę prace.. nie sądzę abym miała problem spłacenia tego niewielkiego kredytu z pieniędzy które dostaję-pytanie czy jest w ogóle taka możliwość??? muszę skończyć te studia one są w sam raz dla mnie i mogę po nich dobrą pracę znaleźć!

Gość Johny Canada
wypierdalaj w podskokach

Gość Sligooo
sam wypierdalaj:)