Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy lepiej sie nie pakowac

czy mieszkanie z woda na bojler jest takie straszne?

Polecane posty

i zaplacic za mieszkanie wiecej ale z ciepla z sieci?

Gość ja mam terme,po prostu są
wyższe rachunki za gaz lub prąd

Gość Ruda Zardzewiała
Bojler na prąd, żre dużo energii...

Gość lopae
gardzę ludźmi używającymi bojlerów🖐️

no ale za ciepla z sieci tez sie wiecej placi co nie?

Gość taa niedobra pupa
zallezy ile wiecej. Zeby nie pojsc z torbami, to trzeba bijlera uzywac tylko czasem.Zalezy czy jest sprawny i szybko podgrzewa

Gość prawnuk,,
najlepszym rozwiazaniem jest chyba terma gazowa.Podgrzewacz elektryczny wody jest kosztownym urzadzeniem jezeli chodzi o koszty uzyskania cieplej wody.Poza tym jest malo komfortowy.Wystarcza na dwie kapiele(2osoby)i woda zimna .Trzeba czekac az znow podgrzeje.to z kolei kosztuje.gdy wody nie urzywasz podgrzewacz elektryczny wciaz i tak grzeje wode.reasumujac-masz tylko tyle cieplej wody ile moze pomiscic pojemnik.Urzywajac podgrzewacza gazowego-masz nieograniczone ilosci wody-kiedy chcesz.Woda z sieci wcale nie jest tansza od tej z gazowego podgrzewacza wody.

Gość gddgd
ja mam w domu bojler i wszyscy nas tak starszyli , mowili zeby wode ogrzewac cieplem z pieca itd, ale latem nie chcialno nam sie palic w piecu, wiec grzalismy bojler normalnie elektycznie i Ci powiem ze kapiąc sie codziennie ( 2 osoby ) nie zauwazylimy jakis specjalnie wysokich rachunkow, roznica byla, ale nie jakas duza. Bojler mamy chyba 100 litrowy, woda sie nagrzewa do kapieli w jakis 1, 5 godz. Moj facet kapie sie juz w takiej po godzienie, ja lubie jak jest goraca , wiec czekam troche dluzej.

Gość gddgd
i jeszcze chce dodac, ze grzejemy tylko raz dziennie. Cieplo wolno ucieka z tego bojlera i woda jest wystarczajaca ciepla na reszte dnia do mycia rąk, czy do zmywania...

Gość jhjjjk
my grzejemy bojler codziennie i nie placimy wcale duzo

Gość Aganies
Tak naprawdę jest ok, myślę, że to też kwestia przyzwyczajenia. I w sumie zależy też jaki masz bojler.. po wymianie bojlera (a mieliśmy taki już naprawdę stary) na nowy mam wrażenie, że opłaty są trochę niższe i tak naprawdę nie jest źle. Tutaj znajdziesz duży wybór http://www.przeplywowe.pl/ i też zawsze można poprosić o radę w razie wątpliwości. Wiem, bo tam kupowałam i jestem zadowolona ;)

Gość anetta

jak dla mnie okropna sprawa bojler 😕