Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burnetka

naprzeklinałam na mame :(

Polecane posty

Gość burnetka

tzn nie na nią ale krzyczałam na nią i użyłam wielokrotnie "kurwa" i "pierdolony", co mi się nigdy wczesniej nie zdażyło. potem jednak nie miałam długo wyrzutów sumienia i jeszcze przez jakies 3 dni na wspomnienie tego co do mnie mówiła wściekałam się. chodzi o to że zarzucała mi kompletne bzdury bez powodu. dzień był w porządku, ale zaczęła się rozkręcać kiedy powiedziałam jej że jestem przygnębiona, bo dużo spraw się na mnie zwaliło. Siedziałam bez sił na kanapie, w głowie miałam depresyjne myśli i lęki dziwne. Wtedy powiedziała że to moja wina i zaczęła mnie obwiniać o różne rzeczy. Ja nic nie powiedziałam tylko zaczełam płakać. poszła do innego pokoju a za chwile wróciła i zaczeła na mnie krzyczec zarzucając mi że po co pojechałam na wycieczke do innego miasta, po co mi to było, po co mam takie a takie hobby, że nic nie robię tylko to hobby, że wyrzucą mnie ze studiów i tak dalej. wtedy straciłam panowanie nad sobą i powiedziałam żeby się ode mnie odczepiła a moje pierdolone hobby zajmuje najmniej pierdolonego czasu w moim kurwa życiu i takie cos w tym stylu. Akurat koledzy mojego brata wchodzili do domu i wszystko słyszeli więc narobiłam wstydu. Ale miałam to gdzieś wtedy. Mama nie dzwoni do mnie od tygodnia, sama nie wiem czy wracać kiedykolwiek do domu.