Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie doKobietmam

Jak 'elegancko ''spławić kobiete ?

Polecane posty

Gość pytanie doKobietmam

Czesto mam tak na roznych portalach , czy tez w realu . Nie zawsze chodzi o wyglad, ale tez o styl bycia, ktory mnie wkurwia... a wychowany bylem tak a nie inaczej i nie potrafie do kobiety powiedziec spierdalaj,nie jestem zainteresowany czy nie pisz do mnie.... No wiec pytanie do kobiet : jakiego wyrazenia i jak sie zachowac by komus dac do zrozumienia,ze nie chce znajomosci wirtualnej czy realnej ?

Gość to jest proste jak drut
np - mam juz wybrana zone / narzeczona , niedlugo bierzemy slub.

Gość jaki styl bycia cie wkurwia
u kobiet?????

Gość pytanie doKobietmam
- nachalnosc, wysylanie dziesiat smsow w ciagnu dnia kiedy jestem zajety, ciagle wyznania milosci , i oczekiwania tego samego w zamian , ciezko mi to napisac , niektore osoby maja cos w sobie co mnie odstrasza :O

Gość jaki styl bycia cie wkurwia
dlugo sie znaliscie?

Gość ggaggag
powiedz że zaczałes sie z kims spotykac i chcesz byc wobec tej nowej osoby szczery i nie chcesz jej oszukiwa. ja bym to zrozumiała:) i nikogo tym nie krzywdzisz:)

Gość o jesu cciagle to samo
kobiety takie sa emocjonalne, co w sercu to na jezyku, nie oceniaj po tym az tak źle kobiety, ze wyznaje Ci uczucia.. a jak splawic?, najlepiej napisac, ze potrzebujesz jeszcze czasu i wolnosc,i nie wyszumiales sie jeszcze, nie chcesz jej mieszac w glowie bo nie jestes na etapie wiązania się z kimkolwiem