Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeelp

GLOBULKI-DZIEWCZYNY PROSZĘ POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość heeeeelp

hej:) wiem, że moze juz pare razy byl zakladany taki temat ale posty są juz dosc stare tak wiec...chcialabym sie zapezpieczyc globulkami+prezerwatywą durex extra safe, czy ktoras z was stosuje tę metodę, używacie jej tylko w dni niepłodne czy w płodne także? ze wzgledow zdrowotnych nie moge narazie stosowac antykoncepcji hormonalnej:( do tej pory rezygnowalam z seksu z tego powodu:(

te globulki sie strasznie pienia i chyba nie sa komfortowe a same gumki nie straczą ?

Gość heeeeelp
boję się, że sama gumka moze nas zawiesc, studiuję i pracuję wiec nie moge pozwolic sobie na ewentualną ciąze narazie, wiem że ryzyko istnieje zawsze, nie ma 100%, ale chcialabym sie zabezpieczyc jak najlepiej bez tabletek niestety

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyy
moze odpusccie dni plodne i z sama gumka

Gość heeeeelp
myślicie że zaraz po okresie sama gumka wystarczy? mam dość długie i nieregularne cykle, no juz nie wytrzymam dluzej i moj mezczyzna chyba tez nie, wiecie jak to jest;)

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyy
aaa i co do durex extra safe moj facet stwierdzil ze sa dziwne i wiecej ich nie kupi najpierw sa jakies mokre a pozniej suche

Gość heeeeelp
hmm...my jak pare razy korzystalismy z durexa safe to był w porządku..tylko ostatnio tak mi się okresy spóźniają że od razy wyobrazam sobie ciąże...nie chce sie tak denerwowac;(

Gość Inga87
Możesz jeszcze pomyśleć nad kapturkiem dopochwowym albo miedzianą wkładką wewnątrzmaciczną ( bez hormonów ). Ale same prezerwatywy wydają się ok. nawet w dni płodne. Tylko razie pęknięcia lub zsunięcia prezerwatywy warto mieć już zaufanego lekarza który nie będzie robił problemów z wypisaniem recepty na tabletkę "po".

Gość heeeeelp
a czy żadna z was naprawde nie stosuje takiego połączenia?

Gość heeeeelp
up up dziewczynki

Gość heeeeelp
wypowie się ktoś jeszcze?:)

ja stosuje i nie narzekam ;) w dni płodne gumka+globulka;) nic mi się nie pieni , nie jest nieprzyjemne ;)po stosunku tylko wycieka i to jest niezbyt fajne ;) ale wkładkę zamatuj i jest ok jak nie mam dni płodnych to sama gumeczka ;) durex extra safe ;) nigdy nas nie zawiódł(odpukać: P)

Ja stosuję globulki patentex i prezerwatywy durex extra safe. Uważam że jest to bardzo dobra ochrona niczego wiecej nie potrzebuję