Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek23 lata

nie chce już być prawiczkiem

Polecane posty

skumajcie że ani razu nie uderzyłem do ładnych tylko do przeciętnych dziewczyn.

Problem w tym że człowiek zaczyna tracić pewność po kilku olaniach. Każy by tak miał .

Gość gweuo;
i właśnie dlatego uważam, że nawiązanie znajomości przez sieć nie jest najlepszym rozwiązaniem :o internet jest pełen anonimowych bezmózgowców, którzy wyprawiają, co chcą nie licząc się z uczuciami innych najprawdopodobniej wcale nie jesteś taki brzydki, jak myślisz, tylko nie byłeś w typie tej laski, ponieważ nie znała Cię osobiście, mogła bez konsekwencji Cię olac na rzecz poszukiwań wyżelowanego modela :o gdyby była normalna, pisałaby z Tobą dalej, nawet, gdybyś nie pociągał jej fizycznie

Gość gweuo;
jak grochem o ścianę! nie, nie każdy tak miał! mnóstwo facetów dostaje kosza prawiczek, to się cholera przełam. jesteś facetem, to normalne, że przejmujesz inicjatywę, to nie jest żaden obciach i kobietom to schlebia. ONE TO LUBIĄ! ja nienawidzę jak facet jest taką sierota, która boi się do mnie podejść. po co mi facet, który się mnie boi?

Gość gweuo;
raz? i Ty uważasz, że to dużo? jak Ci podam adres, to prześlesz mi swoją fotę? szczerze Ci powiem, czy rzeczywiście jesteś taki paskudny

Gość gweuo;
no tak, jeśli podszedłby do mnie facet, który miałby wypisane na twarzy 'Boże, jaki ja jestem beznadziejny, zaraz mnie spławi, robie z siebie debila', to masz rację, na pewno bym go spławiła :o natomiast, jesli podchodzi do mnie sympatyczny, zabawny, pewny siebie facet, to nawet gdyby mi się nie podobał, to i tak chętnie bym z nim pogadała i umówiłabym się z nim, gdyby miło nam się rozmawiało. Jeśli ktoś Cię urzeknie swoją osobowością, to zaczynasz dostrzegać o wiele więcej zalet fizycznych, niż na początku (kurwa, udowodnione naukowo)

jak znaczna część prawików z kafe nie umiem podrywać jestem nieśmiały.

Gość gweuo;
napotrzebekafe@o2.pl założyłam konto, będziesz chciał, to wyślesz, tak, czy siak, dyskrecji możesz być pewien nie musisz jej od razu podrywać (tego też nie lubię), zaczyna się od normalnej rozmowy, dopiero później dzieje się coś więcej moim zdaniem największym atutem faceta może być pewność siebie i poczucie humoru, jeśli jesteś spięty kuleje jedno i drugie

Gość a ja jestem prawiczkiem
i zalezy mi na dziewicy

Gość gweuo;
moim zdaniem macie problem z głową, nie z wyglądem

Gość do gweuo;
a ty wielu mialas partnerow?

Gość a ja jestem prawiczkiem
a jak ktos jest naprawde brzydki?

Gość gweuo;
nie, nigdy nie miałam chłopaka i nie dlatego, że "jestem beznadziejna, głupia i brzydka", tylko dlatego, że nie znalazłam nikogo odpowiedniego. Podobam się facetom, i tym przystojnym i tym mniej. I nigdy nie dałam nikomu kosza dlatego, że był brzydki

Gość gweuo;
kurde... naprawdę brzydki? tzn jaki? ma dwa nosy i uszy na wysokości czoła? jedyna sytuacja, w której facet może mnie naprawdę odstraszyć swoim wyglądem, tak, że nawet nie miałabym ochoty z nim gadać, to taka, kiedy jest niechlujny i zaniedbany, albo zbyt wylalany

Gość gweuo; skąd jestes
gweuo; skąd jestes

Gość gweuo;
sorry, ale ja nie nawiązuje znajomości w necie, już mówiłam co o tym myślę