Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek23 lata

nie chce już być prawiczkiem

Polecane posty

brzydki facet znajduje kobietę dopiero gdy ona zbliża się do 30 lub jest po niej. Wtedy wymagania kobiet lecą w dół lub są w związkach z kobietami co mają dzieci one też wymagania mają mniejsze.

Gość sydney26
ja sobie sam obciagam z polykiem . Wiec dziewczyna mi nie potrzebna

lub zacząć zarabiać kasę to same wtedy będą się kręcić koło Ciebie autorze. Co porabiasz w życiu? pracujesz/studiujesz?

Gość gweuo;
kapselko, ale pierdolisz :o mam kumpla, szczerze mówiąc okropny brzydal, ale jest tak świetnym człowiekiem, że mnóstwo lasek na niego leci :o nie każda patrzy tylko na wygląd

gweuo; lecąna niego a ma na stałe dziewczynę? a może w nim widzątylko kolegę?

Gość gweuo;
no to już wiadomo skąd Twoje zajebiste poglądy na zycie może sam weź się za siebie, zamiast wmawiać autorowi, że wszystkie kobiety to pustaki, dla których liczy się tylko wygląd i pieniądze

ja nic autorowi nie wciskam jest dorosły umie sam podejmować decyzje. Ja cóż nie raz zostałem olany przez dziewczyny i mam takie poglądy. Nie musisz sięz nimi zgadzać.

Gość gweuo;
nie, nie widzą w nim tylko kolegi, trudno mówić o dziewczynie na stałe w wieku 19 lat, będzie już chyba rok jak jest z taką śliczną brunetką sama jej trochę zazdroszczę :P

Gość gweuo;
każdy został kiedyś przez kogoś olany

ja tam byłem olewany za każdym razem. Na końcu dałem sobie spokój. Raz się pojawiła zainteresowana...

jestem prawiczkiem. Ja akurat próbowałem i w rzeczywistości i na necie przez portale randkowe. Efekt beznadziejny.

Gość gweuo;
a kto Ci powiedział, że Twój problem tkwi w wyglądzie? :o

u mnie właśnie jest problem w wyglądzie. Przykład poznałem dziewczynę przez neta długo gadałem byłó żeby dał zdjęcie więc dałem po chwili było że jest rozczarowana i koniec znajomości.

lub jedna sobie o mnie przypomniała jak ją facet zostawił. Nie ma to jak być nagrodą pocieszenia...

Gość gweuo;
a może biłeś do samych pustaków? albo Tobie zależało tylko na wyglądzie? wiecie co moim zdaniem jest Waszym największym problemem? Wasz brak pewności siebie! nie ma nic gorszego, niż tchórzliwy facet. I uwaga, nowe odkrycie, pewność siebie nie ogranicza się do samego zaczepienia dziewczyny. Jeśli będziesz o sobie myślał, że jesteś tak cholernie beznadziejny, że każda prędzej, czy później ucieknie, gdzie pieprz rośnie, to kobiety to wyczują i rzeczywiście zwieją. Nie możecie bać się kobiet, musicie znać swoją wartość :o