Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-żona niby narzeczona

przyszła teściowa mnie nie lubi...

Polecane posty

a udawała moja kolezanke. teraz sie dowiedzialam ze nastawia przeciwko mnie mojego narzeczonego i robi problemy ze slubem... jestem zalamana:( jest to dla mnie tym bardziej dziwne ze jej tesc nie zgadzal sie na jej slub z ojcem mojego narzeczonego a ona robi nam to samo... nie wiem co robic:(

Gość nic nie rob
powiedz narzeczonemu , ze bardzo go kochasz ale nie chcesz stawac na jego drodze do szczescia bo na pewno bedzie nieszczesliwy jesli postapi wbrew matce. I zostaw to. Jak cie kocha to sam to zalatwi. jak nie to nie wlaz w to bo ci tesciowa zycie zatruje

Gość ??? @@@
pogadaj z nią.zapytaj się czy ma coś przeciwko waszemu ślubowi.tylko spokojnie i sam na sam

Gość ??? @@@
a dlaczego ona tak nagle zmieniła o tobie zdanie? skoro udawała koleżankę to coś jej sie musiało odwidzieć ale nie wiem dlaczego ???

Gość wiewiorkaa
mam podobny problem,ktory prawie sie rozwiazal, jak wyporowadzilam sie z narzeczonym daleko od niej:) niestety ona dalej kombinuje jak rozwalic nasz zwiazek...:/ na tesciowe nie ma rady

na poczatku nas bardzo wspierala, pomagala nam. a teraz nie wiem jakby sie wystraszyla ze sobie nie poradzimy, ze jej syna zmarnuje czy cos *_* dopiero skonczylam studia, szukam pracy a raczej ubiegam sie o takie jedno stanowisko. Nie jestem jakims debilem, ale ona jest kobieta sukcesu. Potrzebuje chociaz chwile czasu zeby dostac odpowiednia prace, to chyba nie o to chodzi zebym po studiach poszla do makdonalda:( to jedyny powod jaki widze. i nie wiem co ja mam zrobic, isc byle gdziee? poki co sobie tam troszke dorabiam i ubiegam sie o porzadna prace. :(