Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim internetowy

pytanie o dzierwczyne i jej zachowanie

Polecane posty

Jesli pewna dziewczyna przeysyla buziaczki i czasem pisze do mnie "Kochanie, kotku" i do tego też emotki ;* to może coś czuć do mnie? Ostatnio zapropoowala wymiane numerami tel.Czy tylko tak robi, żeby było miło i traktuje jako dobrego kumpla? Czasem kilka godz rozmawiamy.

Gość ??? @@@
ale masz problem :/ to zapytaj się jej i weź sprawy w swoje ręce ! w końcu jesteś facetem

cos małomówni jesteście ;P

Gość wiesz cos Ci powiem
mozna sie zakochac i takie czułosci mogą byc oznaką uczucia...ale ja po sobie powiem,ze kiedy lubie jakiegos kumpla i przyjazn przechodzi w etap braterskiego uwielbienia (bez jakichkolwiek motyli w brzuchu...zwykłe friend) to tez tak mowie...i nie jest to oznaką milosci tylko niesamowitej bezerotycznej relacji jak z bracholem

Gość ytsibejaz
najpierw cie uwiedzie, później wykorzysta a na koncu zostawi. bedziesz plakal i skamalal z bólu, ze zlamanym sercem. znajdz se chlopaka

Gość taka sobie jestem ja
Wiesz może się jej zapytasz a nie siedzisz na dupie jak jakiś cieć i piszesz na kafeterii skąd my mamy to wiedzieć co ona ma w głowie. Może uważa cie za przyjaciela a moze zaczyna coś do ciebie czuć. Zapytaj się jej i nie zadawaj durnych pytań...!! Ile wy macie lat 14 ?

Gość wiesz cos Ci powiem
ja tam mowie tak do kumpli i jakos nie wychodzi z tego romans...zwyczajnie klapnę czuloscią i przechodzimy w inny temat wiec niekoniecznie taki sposob odzywania oznacza love!

Gość hehe :D
Moze to byc zwykly flirt z jej storny, nic poza tym.

to jest sprawa kobieca a to jest podobno portal dla kobiet i wy sie znacie i wiece co u was dana rzecz oznacza ;P kiedys sie pytalem czy cos czuje to powiedziala ze nie a pozniej po tej rozmowie czesicej pojawialy sie :*

Gość wiesz cos Ci powiem
o rany ja tez wysyłam :* zwykły buziak na powitanie czy narazieńko...:O

Gość taka sobie jestem ja
Człowieku każda kobieta jest inna jedyna w swoim rodzaju skąd mamy wiedzieć co ona myśli?? Tak samo jakbym zapytała się Ciebie dlaczego mój były okazał się pajacem który mnie nie szanował.. Na to samo wyjdzie.. tez nie znasz odpowiedzi tak samo jak ja.

Gość wiesz cos Ci powiem
albo jakbym Cie zapytała ja dlaczego on tak na mnie patrzy a nie zaproponuje kawy... pytaj swojej:O

buziak to jedno a slowa typu kotku, kochanie to drugie !!

Gość nie fantazjuj tylko pytaj jej
ja mowie Kochanie jak potrzebuje meskiej pomocy heheheh w czyms w czym ja sama nie dam rady :) i nie oznacza to milosci

Gość kamiszek
DAJE 99% ŻE NIE JEST ZAKOCHANA. GDYBY BYŁA, TO TRZĘSŁYBY SIĘ JEJ KOLANA :) I NIE ODWAŻYŁABY SIĘ TAK MÓWIĆ... proste jak drucior

Głupi mi sie przyznac, ale chyba chce mnie pomolestowac:( a ja, coz nie bede sie opieral