Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy artykuł do poczytania

a gdzie się podział temat o telewizorze?

Polecane posty

były chce z powrotem telewizor który u mnie zostawił [05.11.2010] 21:54 byly a jego tv Moja siostra była z facetem. Zostawił ją. W tym czasie, w którym byli ze sobą, przywiózł jej telewizor. Gdy się rozstawali ( w złości,bo oszukiwał ją ) to powiedziała,że albo go zabierze, albo ona go potłucze. To było w lipcu. Dziś przyjechał po ten telewizor. Powiedzieliśmy mu,że ona już dawno go nie ma. Siostra mu powiedziała,że nie będzie przetrzymywać gratów od swoich byłych. Generalnie to nie powiedział,że daje jej go na zawsze. Ale z domu przecież mu nie nie ukradła. Sam jej go tu przywiózł,a gdy kazała go zabrać to go nie wziął. Groził,że policja tu przyjedzie. Czy ktoś wie czy mogą jej coś zrobić albo przeszukiwać nasz dom ? Bo prawda jest taka,że akurat jakieś 2 tyg temu kupiliśmy z chłopakiem na spółkę od niej ten telewizor. [05.11.2010] 21:56 byly a jego tv Słyszeliśmy z dołu krzyki i usłyszeliśmy,że to on.. i szybko schowaliśmy ten tv do łóżka siostra nie pracuje więc pieniędzy nam nie odda. I szkoda nam go [05.11.2010] 21:58 program na dziś jestes złodziejka [05.11.2010] 22:04 byly a jego tv Nie ukradłam go. Kupiłam go od siostry! A to różnica. Ona też go nie ukradła. Sam je go przywiózł, zostawił. Gdy go kazała wziąć to pojechał do domu.. a teraz nagle po 4 miesiącach się obudził. Zresztą pytam czy policja może coś zrobić w tej sytuacji ?Przecież sam dobrowolnie przywiózł jej ten telewizor. Nikt go nie zmuszał do tego, kazała mu go zabrać.. powiedziała,że jeśli nie zabierze to go potłucze.. [05.11.2010] 22:07 wredna menda Warto o durny telewizor jazdy robić ??? Wystawiłabym go na ulicę i powiedział byłemu, żeby go zabrał i wypie**alał. [05.11.2010] 22:08 a on ma jakichs swiadkow ze z nia mieszkal albo ze jej dal tv? jak nie,moze sie wypchac [05.11.2010] 22:21 yu76jhy67u6 skoro on nie chcial tego telewizora to ona moze powiedziec ze nie chciala jego gratow trzymac i go wyj**ala [05.11.2010] 22:22 yu76jhy67u6 policja nic nie zrobi skoro nie odebral telewizora dy ona prosila to ona nie miala obowiazku go trzymac miala prawo wyj**acc [05.11.2010] 22:37 ghgfdsdfg wyjabac miala prawo ale jak ktos zobaczy ze ona jednak ma ten tv? [05.11.2010] 22:39 byly a jego tv On ma papiery,ze kupił ten tv i ma świadków - rodzinę. Ale my jesteśmy jej świadkami,że jej go przywiózł i dał. A jak kazała mu go zabrać to nie wziął. Więc czego tu szuka po 4 msc. Jednak mimo wszystko mam jakieś obawy,ze moze przyjść z policją. Ale ponoć do tego musi mieć nakaz i prokuratora czy coś takiego. [05.11.2010] 22:41 hkjhkhkhk dla mnie to złodziejka. jak dobry tv był a teraz go nie ma. to gdzie go ma? [05.11.2010] 22:43 byly a jego tv Zanieśliśmy go do sąsiadki narazie na przechowanie bo się boję,że moze jednak ta policja przyjechać. W ogóle to facet był tak wściekły,że chciał ją uderzyć. W szale pobiegł po schodach do mnie do góry. Ojciec i siostra go zatrzymywali,bo wiedzieli,że ten telewizor jest u mnie. A ja spokojnie stanęłam i mówię niech mu pozwolą tu wejść. A moment prędzej szybko schowaliśmy akurat tv do kanapy a w jego miejsce położyliśmy laptopa [05.11.2010] 22:43 hkjhkhkhk wystarczy że powie, że mu go ukradła. ma papiery na tv, ma świadków - może to zrobić. policja w końcu przeszuka wasz dom, prezprowadzi małe dochodzenie. liczcie się na przesłuchania o ten głupi tv. twoja siostra jest j**nięta. zamiast mu oddać to teraz będzie miała. [05.11.2010] 22:45 naprawdę głupoty niektórych kobiet nie rozumiem. co jej to daje? sama kręci bata na siebie. [05.11.2010] 22:45 byly a jego tv Sam go tu przywiózł. Powiemy,że to prezent ,a teraz chce to z powrotem. To tak jakby jej kupił coś,a później chciał to z powrotem. [05.11.2010] 22:47 byly a jego tv To,że facet jej oszukiwał, jeździł do innych.. potraktował jak psa. A teraz nagle sobie po 4 miesiącach przyjedzie po telewizor? Poza tym on jest już nasz.. zapłaciliśmy jej za niego. A ona pracy nie ma, kasy też. Więc nie odda nam tego. [05.11.2010] 22:47 naprawdę głupoty niektórych nie ważne. dał, jak byli razem. teraz chce go z powrotem - ma do tego prawo. twojej siostry nie stać na własne tv że nie chce mu oddać? [05.11.2010] 22:49 naprawdę głupoty niektórych aaa to więc ty go masz. ale jazda. głupia jesteś i tyle. jak jej dałaś kasę za tv, to ona powinna jemu ją oddać. inaczej będzie nasyłał policję i będziecie mieli obciach. [05.11.2010] 22:49 fdsfsdffsdsfs Daj mu radio i zegarek. [05.11.2010] 22:50 yu76jhy67u6 ludzie ale tu nie ma o czym dyskutowac ona nie musiala trzymac teo telewizora prosila go zeby go zabral on e przyjechal to ona go wywalila!!i miala prawo przeciez nie musiala trzymac telewizora 4 meisiace nie chcial to wywalila i juz!! [05.11.2010] 22:52yu76jhy67u6 niech siostra nie mowi ze go sprzdala wam tylko niech powie ze wywalila [05.11.2010] 22:54 maliboo cwaniara z i ciebie i z siostry honor nakazywalby zwrocic tv [05.11.2010] 22:54 byly a jego tv Tak właśnie mu powiedziała.. miała tu jakiś jego stary dekoder, akurat rozebrany na części i powiedziała,że to samo zrobiła z telewizorem. Czyli generalnie nie ma się czego bać tak? Gdyby facet był w porządku to ok. Ale naprawdę potraktował ją jak szmatę. A teraz nagle po 4 miesiącach się obudził.. [05.11.2010] 22:54 Często zmieniam nick Jak policja znajdzie ten telewizor u was, będziesz musiała oddac. Telewizora nie kupuje się bez papierów, inaczej to można podciągnąc pod paserstwo. [05.11.2010] 22:55 mialam podobna sytuacje i nie opowiadajcie dziewczynie glupot o policji. Moj byly zostawil komputer. Powiedzialam mu ze ma go zabrac w przeciagu tygodnia, nie zjawil sie. Zadzwonilam i powiedzialam ale przyjezdzasz bo komputer albo wypie**ole go przez balkon. Nie przyjechal. Po 3 miesiacach zadzwonil ze chce komputer wiec mu powiedzialam ze za pozno bo on dawno roztrzaskany i ze trzeba bylo odebrac jak dzwonilam. Straszyl policja a nawet byl na policji (mam znajomego na komisariacie pod ktory podlegam), zostal tam wysmiany do potegi. Bo jakie niby ma dowody ze go zostawil u mnie a nie np. przepil czy zepsul? Zadnych. Tak wiec autorko sie nie martw a chlopaka do domu nie wpuszczajcie, ja mojego bylego nie wpuscilam bo niby z jakiej racji? Co do komputera to sprzedalam i pojechalam na tygodniowe wczasy [05.11.2010] 22:57 hkjhkhkhk przecież ona go nie wywaliła, tylko sprzedała siostrze! a siostra własnie pisze ten temat i dlatego nie chce żeby siostra mu oddała tv bo będzie musiała oddać go wtedy siostrze. nie umiecie czytać!? [05.11.2010] 22:58 maliboo nie ukradlas, ale kupilas przywlaszczony i mialas swiadomosc, ze siostra nie jest wlascicielka tego tv za pasertwo jest paragraf samma przyznajesz, ze chlopak nigdy nie powiedzial, ze tv jest podarunkiem, byc moze nawet zaznaczyl ze go tylko pozycza? ma wiec prawo go zabrac z powrotem [05.11.2010] 23:02 lekka zenada skad sie biora tacy ludzie pozbawieni honoru? To jest tak zalosne, jakies chore akcje odstawiac dla paru groszy, patologia na kilometr, zlodzieje bez godnosci [05.11.2010] 23:02 Często zmieniam nick mialam podobna sytuacje- piszesz bzdury, wystarczy że zgłosi na policję że przywłaszczyła go sobie. On z mieszkania nie ma prawa jej niczego wynieśc bez jej zgody. A telewizor według prawa sprzadac można tylko z papierem. [05.11.2010] 23:04 hkjhkhkhk no właśnie - paserstwo jak nic. i jeszcze durne myślenie: przecież dał a teraz chce zabrać. hahahaha kup sobie własny tv. na raty teraz za grosze dostaniesz a nie trzymaj czegoś, co nie należy do ciebie i ten ktoś chce to z powrotem. [05.11.2010] 23:04 byly a jego tv Chłopak święty nie był. Był posądzony o kradzież telefonu. Ukradł na oczach siostry kosiarkę i jakąś piłę. Więc w razie czego ona wyda go policji. Może nawet podać adres ludzi, którym to zrobił. Poza tym dał jej ten telewizor. Takie będą nasze zeznania. A czy dał czy tylko zostawił tego nikt się nie dowie. Po co go tu przywoził.. poza tym ona CHCIAŁA MU GO ODDAĆ. Ale go nie zabrał jak mu kazała. Więc jego strata

Gość gghhghg
na uczuciowym jest imbecylu

nie ma

?

Gość rrrtgrt
to na śmietniku

a dlaczego?