Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fevdsfvedv

panowie czy naprawde przeszkadzaja wam rozstępy?

Polecane posty

Gość fevdsfvedv

mam ich pelno wszedzie i boje sie ze nikogo nie znajde kto by mnie z nimi pokochal... panowie powiedzcie czy jestem skazana na samotnosc? jestem ładna ,dosc zgrabna ale no rozstepy mama wszedzie na piersiach na dole brzucha, na bidrach... zalamana jestem

Gość Izka byla fajna
panowie, to zazwyczaj sie dowaidauja o rozstepach jak im kobieta o nich powie :D

Gość nie tyle powie co wskaze
:)

Gość fevdsfvedv
no ale wiecie ja nie mam tkaich jakis cenkich kreseczek tylko to sa takie no golym okiem widoczne blizny i jest ich pelno takze je widac na 1 rzut oka, moj ostatni facet sie zapytal co to za blizny? no zalamie sie

Gość krakow23on
przestan:) Nie przeszkadzaja nam one.naprawde:)

Gość chudzielec chudy
ja jestem chuda i tez mam, ale ledwo widoczne. nie wiem skad sie wzieły, bo nie było powodu. ale skoro juz masz, to przeciez ich nie wypalisz kwasem, prawda? pozostaje je zaakceptowac. nie ma sensu pytac na forum, i co, jak ci trzech napisze ze nie znosza rozstepów, to sie powiesisz? a jak kolejnych trzech napisze ze im rozstepy nie przeszkadzaja, totwoj problem zniknie? to nie ma sensu, musisz je polubic, dbac o figure i reszte ktora masz ładna. i tyle

Gość fevdsfvedv
dzieki podniosles mnie na duchu... mam nadizje ze znajde tkaiego wyrozumialego...

Gość fevdsfvedv
ale wiesz ja sie teraz zalamalam bo odstawilam tabletki anty i no na bruchu nic nie mailam a teraz brzuch jak zebra caly ... a anwet dzieci nie mam...

Gość tak z rozpędu
hi hi mój mąz też się pytał czy to blizny :D a ja myślałam, że on sobie jaja robi z moich kompleksów. Okazało się, że ode mnie się dowiedział, że tak wyglądają te opisywane wszędzie rozstępy. Był zawiedziony :P myślał, że rozstępy to coś strasznego ;) One pojawiają się czasem od za szybkiego wzrostu, ja wtedy przy ponad 170 wzrostu ważyłam jakieś 57 kg, więc to raczej nie od tycia. mój kuzyn ma rozstępy na plecach! bo jest bardzo wysoki i chudy i skóra "nie nadązała" kiedy on rósł.

Gość fevdsfvedv
no ja nie wiem jak jest u mnie ale ja mam 182 cm wzrostu i 83 kg wiec w sumie jestm normalna. MAma bardzo duzy biuts i rozumiem ze mam rostepy, ale brzuch, lekarz mi powiedzial ze u nietorych po zle dobranych tabletkach to moze czasem zrobic boom po odstawieniu ale zeby az tak... :/

Gość bkjbb

Gość Edmunt Pipa
a jakże to obrzydliwe jest gdy się widzi galaretowate tłuste trzęsące się cielsko a penis w kit nie stoi. ale nie martw się są tkzw. special men którzy to uwielbiają

Gość klnnjblk
upppppppppp