Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CosJestNiTak

Kuurwwaa ale mnie wzieło

Polecane posty

Gość CosJestNiTak

Jak nigdy w zyciu sie do nikogo nie uzalałam, nawet nie prosilam o podanie czegos,bylam zawsze taka honorowa , nie pamietam kiedy łzy uroniłam (chyba 10 lat temu gdy mi swinka morska zdechła),stalam sie skamieniala emocjonalnie to tak dzisiaj cały czas siedze i rycze, wyplakuje chyba te wszystkie zduszone negatywne emocje Nigdy na kaffe nawet nie pisalam chodz bylam czytelniczka, i staralam sie jakos pomoc, nie sądzilam ze dojde do takiego stanu ze ja tu bede zatruwac wam d... Czy to kooorwa ja przekwitam?(nie mozliwe, mam 22 lata), ale dzisiaj tak mnie emocje rozpierdoliły, ze chyba sobie wciagne biała dame Od alkoholu i petow zawsze stroniłam, od roznych swinst takze, ale no nie wiem, kuurwa apokalipsa u mnie dzisiaj

Gość CosJestNiTak
ssssss o chłopaku/kach to nawet mi nie wspominaj, jeszcze tego "do szczęścia" mi potrzeba??!!A kyysz

Gość kangoooor
bywa , taki okres .. duzo ludzi tak teraz ma ..

Gość jesienny kawaler
ja Cię ogrzeję...

Gość 22latka też depresyjna
ja mam podobnie. ale ja znów jestem rozchwiana emocjonalnie i u mnie łzy to norma.dziś(a właściwie wczoraj) rozstałam się z facetem, z którym byłam kilka lat i żyć mi się odechciewa. mam tyle samo lat co ty i to chyba taki głupi wiek, bo już by warto coś z tym swoim życiem zrobić a jeszcze nie wiadomo jak nim pokierować. ja jestem w ciemnej d....

Gość CosJestNiTak
I zeby jeszcze mnie dodatkowo wkurwiał??? nie jestem less, normalnie hetero, ale płci meskiej nienawidze, mialam ojca/wujka/dziadka/brata/ oo i jeszcze sasiada bydlaka i mam delikatnie mowiąc uraz do męzczyzn Dali mi sie poznac z tej negatywnej strony i tak ta opinia nasiąkłam

Gość do sosssssss
hah juz od dawna czytam kafeterie i czasami sie udzielam ale wole czytac niz pisac aleeee sosssssss jest zajebisty, chyba najzajebisciejszy (nie wiem czy jest takie slowo) na tym forum, rzadzisz ;d

łoj to się ciesz, że nie masz nikogo. ja bym wolała być sama i nie czuć tego bólu w sercu po rozstaniu, tylko żyć sobie powolutku i czekać na wielką miłość. a mi moja miłość przeleciała koło nosa. to jest dopiero bolesne uczucie, jak wiesz, że kogoś mocno kochasz a mimo wszystko nie możecie być ze sobą, bo za bardzo się różnicie i macie inne plany na życie.

nikt ze mną nie chce pogadać. idę spać:( dobranoc Wam!

Gość do sosssssss
sosssssss sie rumieni oh jak uroczo ;p

Gość jesienny kawaler
nie lubisz mnie??

Gość CosJestNiTak
Noi widzisz 22 latka?? po raz kolejny utwierdziłam się (utwiierdziłas mnie w przekonaniu)że faceci to barbarzyńcy i samcy, nic po zatym Weź kobieto daj sobie spokoj z jakimis związkami bo bedziesz całe zycie przez tych debili płakac To tylko zboczuchy i ukryci gwałciciele,(naet gdy nie posuwaja sie dop takich czynow, myslami bładza w tym i kombinują) wyruchaja wszystko co nie zdąrzy uciec przed nimi na drzewo

Gość jesienny kawaler
ja jestem bardzo delikatny 🌼

Gość do sosssssss
CosJestNiTak madre slowa, nawet przyjaciel w koncu pokazuje swoje prawdziwe oblicze, faceci ehh

Gość do sosssssss
sos czuj sie przezemnie doceniony ;p niektorzy lubia ciebie czytac

Gość do sosssssss
ja tez ju bede zmykala spac, padam juz, ale zajrze tutaj niedlugo ;p moze pogadamy, Dobranoc ;*

Gość do sosssssss
poczekaj chwilke, zaraz ide pod kocyk, ale zastanawialam sie jak masz na imie ;p nie zasne jezeli nie zdradzisz mi tego ;d

Gość do sosssssss
a co ty taki tajemniczy, wszyscy to nie znaczy ze ja tez ;p

Gość do sosssssss
hah no dobrze;p wiec tajemniczy Pawelku milo mi jestem Wiola, ale teraz zmykam, innym razem pogadamy i juz nie bedziesz taki tajemniczy. ;D Dobranoc slodkich snow ;*

Gość jajużniemogę
cholera, z tego całego gadanie mnie też wzięło :o

Gość jajużniemogę
chyba to samo i pozno juz, nie moge spac, zaczelam sie wszystkim zamartwiac na zapas

Gość jajużniemogę
a najgorszy jest sylwester, nie mam z kim pojść, koleżanki mi głupio ciągnąć na siłę

Gość jajużniemogę
z Wawy, i co ja tam będę sama stała i koncert oglądała wśród tłumu obcych ludzi, chyba znowu spędzę w domu

Gość jajużniemogę
nie wiesz jak to jest, kolężanki mają chłopaków i z nimi idą, poza tym nie chcę się przyczepiać

Gość jajużniemogę
ja już nie wiem, może niech usuną tego sylwestra z kalendarza,bo to tylko problem

Gość CosJestNiTak
A ja juz teraz bedzie 3 rok spedze sylwestra sama, samiutka , nawet nie powiem sama jak palec bo palec ma jeszcze "sąsiadów" kolo siebie Kupie chrupki, póltora litra szapmana na raz wypije i pojde spac