Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az dziwne

Jest LISTOPAD, 7 rano a za oknem takie piekne słońce....

Polecane posty

Gość az dziwne

aż wierzyć się nie chce, świeci jakby miała przyjśc wiosna ;)

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
ja ju też nie śpie,co prawda słońca nie ma ale jest całkiem przyjemnie,właśnie piję kawę:)a wszyscy jeszcze śpią:)uwielbiam takie ranki:)jutro powtórka z rozrywki;)

Gość az dziwne
skąd jestes? ;) co cie takiego zgania z łózka o 7 w niedziele? ja nie spie jeszcze po weselu :P

ja też zerka przez okno na malownicza Warszawe i zastanawiam sie jak wykorzystać taki piekny i pogodny dzień. Może na basen skocze sie popluskać i poopalać?

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
bo normalni ewstaje o 4.45 od 10 lat więc sama budzę się o 6.30 już wyspana:)czasem pośpie do 8 po imprezie,a ostatnio do 9.00!to był dopiero szok;)

Gość też 30 tka
Ja również z aromatyczną kawą (Jacobs Kronung jak w reklamie :D) U mnie straszna mgła za oknem.

Gość A mniee
Słońce obudziło.świeci jak w lecie.u mnie bez kurtek ludzie chodzą bądź co bądź wczoraj było 20stopni więc wczesno letnia temp.kiedy przyjdzie zima? Nie znoszę jej ale wole teraz niż kwiecień, maj.

Gość A mniee
A jestem z sanoka, w bieszczadach :D woj podkarpackie , mowie to bo nie wiem czy wiecie, ale dla poludniakow podkarpacie to koniec świata co sie okazuje:D oglądałam ostatnio kocham cie polsko, i był na mapie mój region zaznaczony i nikt nie wiedział że to moje województwo, jak im powiedzieli odpowiedź to takie oczy i "to coś takiego istnieje" hahaha.

Gość A mniee
Północniakow oczywiście!

Gość A mniee
A ja tam byłam ostatni raz w podstawówce w muzeum. :D bo jak gdzieś jeżdżę to raczej w kierunku rzeszowa i w górę lublina.a tak to po polsce jakoś rzadko.tyle co na lotnisko do rzeszowa.:D i zapraszam ! To pewnie stąd sie wzięło że kiedys jak była tu galicja to bieda była, ale dawno to było i nieprawda! Przyjechał kiedys wujek z warszawy i mówi 'eee nie jest tak źle nawet mcdonalda macie' :D

Gość sdsdsd
na mazurach nie pada,ale slonka nie ma

Mam rodzine na głebokiej wsi w okolicach Biłgoraju - tam to jest bieda. Podkarpacie w porównaniu z tamtymi rejonami to Las Vegas :classic_cool: O ile nie macie awarii prądu

Gość A mniee
Nie mamy:D nie no naprawdę miasto sie zmieniło powiększyło o dwie dzielnice ogólnie dobrze sie żyje, i wcale nie jest tak że wszyscy sie znają i wszystko o sobie wiedzą:D też mam rodzinę koło biłgoraja a dokładniej tarnogród , ale ta rodzina do biednych nie należy.choć rzeczywiście tam bieda

Napisałem o prądzie bo ja w tych Ustrzykach byłem kilka lat temu z dziewczyna i paczka znajomych i pamiętam jak w chooj śniegu dowaliło wtedy. Chyba ze trzy dni nie było prądu, tylko zimna woda, komóki nie działały i jedyna atrakcja to spacery w dzień (tylko jak spacerowaś kiedy więcej śniegu niż my wzrostu) a wieczory przy kominku :) Wiekszość znajomych narzekała ale ja i moja panna bylismy zachwyceni. Wiesz prąd i komórki to ja mam na codzień a takie surcicalowe wyjazdy to prawdziwa atrakcja :D

Gość ka-tie
chciałabym żeby świeciło słońce:) spogladam z Białostockiego okna i nic innego tylko chmury, ale i tak jest dobrze bo nie pada:)

No i ludzie nie sa rakie skoorvysyny jak w Warszawie. Może dlatego tak jest, że na 100 osób w Warszawie 80 to napływy z Białegostoku, radomia i innych koorva Grójców :classic_cool:

Gość A mniee
Nie to już tutaj tego nie ma :D czasem piszą że w tych i tych godzinach nie bd prądu ale to na jednej ulicy góra dwóch , i to tylko jak coś naprawiają:D a ja w wakacje jadę za miasto na działkę, prądu nie ma, gazu nie ma, wody nie ma, tylko rzeka, i jest super:P

słoneczny Lublin wita :) codziennie wstaję o 5.15, więc o siódmej w niedzielę już zaczynam dostawać odleżyn :) też piękne słoneczko, nareszcie mogłam sprawdzić, czy zlikwidowałam smugi na tv (tylko w słońcu je widać)

Gość A mniee
To prawda ludzie z reguły mili.ale gimgowna , 13letnie kurwy i przecpani nastolatkowie są jak i wszędzie:D

Gość A mniee
Witamy!:D lublin ładne miasto mam tam chrześniaka.

To co piszesz to plaga yebana wystepujaca wszedzie niezaleznie od szerokości geograficznej :D Po 9 dwadzieścia się melduje, narra

:) mi też się podoba, nie za wielkie, nie za małe, dla mnie akurat dużo młodzieży, zawsze coś tam się dzieje, ale nie ma tego szału co np. w Wawie dobrze mi się tu mieszka

Gość A mniee
Paa:P miłego poranka:D

Gość A mniee
Tak jak i mi tutaj.:D ważne żeby być zadowolonym.ja ogólnie nie znoszę krzyków , aut itd dlatego mi tu w miarę dobrze choć miasto nie takie małe. Ale mieszkam obok klubu i w nocy wiadomo co sie dzieje.

Gość A mniee
To chłodno u ciebie.u mnie 7ale ciepło zaczyna sie około 10

Ja mieszkam w cichej dzielnicy, starsze osiedle, dużo zieleni i spokój. Na moim wschodnim oknie - 8 stopni :) Zbieram się do "pracy domowej" którą muszę mieć na poniedziałek w pracy gotową....

Gość Renatka..oo
U mnie też słoneczko i 17 stopni na termometrze- własnei wróciłam ze spacerku z psem, byłam w samej bluzce i spódniczce. Pomorze pozdrawia:)