Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdafwedfer

na ile ubior decyduje o atrakcyjnosci czlowieka ?

Polecane posty

Gość sdafwedfer

albo czy jak ktos ma wyglad tak 6/10 to czy ubiorem mozja podrasowacv sie na 8/10? :D

Gość łowca skór
nawet na 26/10 :P spójrz na gumiaki...wystarczy pomalować je w kwiatki j już ludzie kupują w cenie skórzanych bucików :D

Gość majcie oczy na tabliczkach
mozna

Gość fdsggeergerg
hm ciekawy temat

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagg
no jasne że decyduje ale moim zdaniem z 6 można podskoczyć do 7 jedynie bo jeszcze licza się bardzo włosy no i oczywiście twarz i figura ....

Gość baaardzo decyduje
mam znajomą która na figurą jak 10-letni chłopak z wadą postawy w dodatku, ale kupuje takie ciuchy że istnieje zludzenie że ma jakikolwiek biust(a nie ma) jakiekolwiek biodra( też nie ma) i wcięcie w talli. bez ubrania- wychudzony, mizerny chłopaczek, w ubraniu- no może nie kobieta, ale dużo lepiej

Gość stary ja mam 28 itak sie
A u faceta? Zalozmy że jest przystojny ale chodzi bezdennie ubrany wspranym swetrze w rozciagnietych starych za duzych spodniach i brudnej za dlugiej kurtce. To wtedy nadal jest przystojny (bo zakladamy że z tawrzy i ciala jest extra) czy już nie zwraca waszej uwagi?

Gość stary ja mam 28 itak sie
Zalozmy że w dobrych ciuchach ten kolo ma 8/10. Do ilu spada jego "klasyfikacja" :) jak jest beznadziejnie ubrany??

Gość baaardzo decyduje
zależy co to znaczy beznadziejnie jeśli np jak dresiarz to spada do 0 jeśli po prostu jak fleja....to zależy:D

Gość no zalozmy ze jak fleja
To co wtedy

dobrze dopasowany ubiór to jakieś 60% atrakcyjności...20% to odpowiednia fryzura i drugie 20 to figura - dotyczy kobiet...u męzczyzn 60% to sylwetka i po 20 ubiór i fryzura - to moje subiektywne zdanie :D

Gość nie zgodze sieeeeeeee
U mezczyzn bedzie to figura w normie ale przede wszystkim meska twarz no i dobre ciuchy :)