Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagg

co mam o tym myśleć ??????ZERWAĆ Z NIM KONTAKT????????????????????

Polecane posty

całujemy sie , mówię że mi na nim zależy itd. (bo go wczesniej oszukałam ) coś tam wczesniej krecilismy przez około miesiąc a on do mnie z tekstem czy mam prezerwatywę ? bo on ma w domu (KTÓRY ZNAJDOWAŁ SIE BLISKO BO BYLIŚMY U koleżanki)......... normalnie aż mnie zamurowało bo tylko się całowalismy nawet mi ubrania nie zdjoł ... fakt że był pijany no ale ......... dać sobie z nim spokój ???????????

aha i twierdzi że jest prawiczkiem ....ale sama nie wiem :O skoro chce uprawiać sex z osoba którą nie kocha :O

upppppp

Gość buritto
Masakra...Nawet ubrania nie zdjał...Jaki miły koles...Nawet nie chciał cie bez gumy tylko kulturalnie z guma i po pijaku...Wróze ci kariere mega pameli

Gość mila megi
daj sobie z nim spokoj, widac ze Cie chcial przeleciec, poza tym skoro to kolega to sie z nim nie caluj, on powinien wyjsc z inicjatywa chodzenia. a po drugie we wszystkim trzeba zachowac klase i umiar, wiesz nie gniewaj sie ale pewnie chce sie z Toba zabawic i tyle....

Gość fbekwhgx
chcesz ze mną chodzic? hahah

ja wiem ale ja go kocham :( ja sie naprawdę w nim zakochałam ale na poczatku znajomości zrobiłam coś bardzo głupiego :O tzn zaczełam spotykać sie jednoczesnie z nim i z byłym :O i on się o tym dowiedział :( jeju ale strasznie cięszko było mi zakończyć 4 letni związek tego chłopaka nie traktowałam poważnie a tu takie coś :O spytałam sie go nawet wczoraj czy coś z tego będzie .. on powiedział mi że musi sie zastanowic ale wiem że olał mnie całkowicie :O

Gość dziewczyna z pomaranczami
no dziwny koleś... zachowanie debilne naprawdę:) wiesz daj se na wstrzymanie, udawaj nie dostępna... zobaczysz czy mu zależy.

buritto-- nie chodziło mi o to że chciałabym żeby mi to ubranie zdejmował tylko po prostu jakby sie tu jasniej wyrazić nic nie zapowiadało sexu .. wyobrazcie sobie sytuacje jestescie u kolezanki w przedpokoju (znajomi siedxzą na górze w pokoju) całujecie się a on do was z takim tekstem ....

ale jak mam tą niedostępną udawać ??? tzn . rozmawiać z nim jak z kolegą tak ? ale to na niego nie działa bo on mnie skreslił :( a ja sie nie moge odkochać jeszcze nigdy nie czułam takiego czegoś do 2 osoby jak do niego..... ale on mi powiedział cos w stylku że nie chce związku rozpoczynać na kłamstwie no i w sumie ma rację :O a on na 100% szybciutkosobie kogos znajdzie bo jest przystojny :O a ja sobie nie wyobrażam życia bez niego :O

Faceci zazwyczaj pragną tego co nie dostępne... oni porostu lubią zdobywać, nie lubią jak dostają coś na talerzu, gotowe :) wydaje mi się ze samo cześć wystarczy i nic więcej... jeśli mu to spasuje będziesz wiedziała ze ma ie gdzieś jeśli będzie zabiegał to może jest jakaś nadzieja....

Gość buritto
za niedojrzałosc i głupote trzeba płacic a na luksus miłosci stac tak naprawde niewiele osób

buritto - popieram...

a powiedzicie mi dziewczynki a tekstami w stylu bardzo mi na tobie zalezy nie moge przestac o tobie myśleć .. i w końcu pytaniem czy cos z tego będzie porobiłam sobie tak jakby minusów tak???

upppp

raczej tak... im bardziej będziesz mu udowadniała ze chcesz z nim być on będzie się wycofywał na takim etapie jak jesteście...