Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabethhie

Faceci, ktorzy lubia jak dziewczyna podrywa

Polecane posty

Gość elizabethhie

sa tutaj tacy? kobietki co powiecie na mezczyzn ktorzy lubia byc zdobywani? mialyscie z kims takim stycznosc? mnie podoba sie taki facet, ale niestety ja naleze do tych kobiet ktore tez chca byc zdobywane:P

Gość sdfsdfsd
bardzo to lubimy :)

Gość buritto
normalne ze tez lubimy, ale znam przypadki takiego pdrywu po czym panna sama nie wiedziala czego chce a raczej chciala sie wygadac. Bez sensu

Gość elizabethhie
ale jak to mozna lubic? ja zyje w takim starym porzadku troche, gdzie to facet powinien sie starac o kobiete nie na odwrot:P wiem, ze sa tacy, wlasnie jeden taki mi sie podoba(sick!;P) ale gdzie jest granica? w jaki sposob lubicie byc zdobywani? bo przeciez laska nie moze sie narzucac prawda?

Gość elizabethhie
kiedys nawet ten moj ''cel" powiedzial mi ,ze bardzo lubi gdy kobieta przejmuje ster. Ale ja obawiam sie takiego hmm uplycenia swojej osoby. nie chce go zarywac, zeby poszedl ze mna do lozka! (to pozniej:P) chce go tak zarwac, zeby sam wpadl po uszy :D

Gość elizabethhie
ignorantka? rozwin mysl. jesli dziewczyna sama podrywa goscia, to jak moze byc ignorantka?

Gość buritto
Facet to zawsze ma przesrane...Ma byc aktywny, podrywac, miec bajer , wyglad, kase, byc gotowym na odmowe itp a laska łaskawie sie zgadza lub nie. K.. same stresy a wy panny dzielicie włos na czworo:(

Gość elizabethhie
no i co z tego, i tak to my mamy potem bardziej przesrane:D zreszta wsytarczy spojrzec na to jak spoleczenstwo traktuje facetow, a jak kobiety. ty burrito mozesz miec codziennie inna, to wszyscy i tak uznaja ze jestes kozak. jesli dziewczyna lubi przygody - dostaje status 'szmaty'.wiec nie zaglebiajmy sie w to, kto ma lepiej, a kto gorzej...nikt ci nie kaze zarywac. jak widzisz ja wlasnie mam taki zamiar, a jestem kobieta. :P

" [zgłoś do usunięcia] elizabethhie ignorantka? rozwin mysl. jesli dziewczyna sama podrywa goscia, to jak moze byc ignorantka?" Ja nic takiego nie pisałem:P.Przecież to oczywiste jest że chodzi o te co mnie nie podrywają:O.

Gość elizabethhie
ookej:D no, ignorantow to nie lubi nikt. np ostatnio wyslalam komus zyczenia, a on nawet nie podziekowal ani nic - ja juz sie zezloscilam;p i nawet taka glupote uwazam za pewien przejaw ignorancji

Gość elizabethhie
a znacie jakies slynne kobiety ktore same zarywaly facetow? albo znacie takie zwiazki z wlasnego otoczenia, gdzie to dziewczyna pierwsza poderwala?

Gość buritto
eliza...a kto mówi tu o tzw srodowisku? Ludzie to czesto idioci a kobieta okresla swoja wartosc i otacza sie takimi a nie innymi ludzmi. Dla mnie facet-dziwkarz jest rowny z kobieta-dziwka

Gość elizabethhie
no to ciesze sie ze myslisz tak a nie inaczej buritto

" 12:11 [zgłoś do usunięcia] elizabethhie ookej no, ignorantow to nie lubi nikt. np ostatnio wyslalam komus zyczenia, a on nawet nie podziekowal ani nic - ja juz sie zezloscilam;p i nawet taka glupote uwazam za pewien przejaw ignorancji" ja spotykam gordze przypadki glupoty i ignorancji-np. przez pacjentów chorych na nowotwory złosliwe:O.

Gość mad girl
ja poderwałam faceta i jestem z nim 5 lat. Ale wcześniej podrywałam innego i nic z tego;/ Zależy od faceta

Gość gość jacek
Wiem że macie panie inne zdanie na podryw , lecz faceci jak ktoś napisał nie mają łatwego życia by poznać kobietę . W kościele nie wypada, w autobusie możesz dostać w gębę , na ulicy też nie , w kawiarni też możesz oberwać po buzi . Cały czas mam na myśli podryw kulturalny i poważny .Może wy panie przejmiecie pałeczkę i zaczniecie podryw, tylko bez tłumaczenia się że nie wypada bo zostaniecie zaliczone to kobiet it. Bez takich tekstów to było kiedyś i nie prawda. Wiem że to stary temat lecz ciągle aktualny może zdecydujecie się drogie nam panie wypowiedzieć się szczerze i z rozmysłem co sądzice na ten temat .