Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klasyk_18

zdrada-pomożcie

Polecane posty

jestem ze swoim chłopakiem 4 miesiące ostatnio podczas szczerej rozmowy powiedział mi że mnie zdradził. co robić? powiedział mi to wczoraj. i jak narazie się do niego nie odzywam nie odpisuje na sms. nie odbieram telefonów. a on ciągle pisze jak bardzo mu zależy na mnie. że jestem całym jego życiem . i właśnie po tym jak mi wyznaj wszystko o zdradzie powiedział mi pierwszy raz że mnie kocha. " czy to ze strachu że może mnie stracić i czy jego słowa są prawdziwe.. pomóżcie.. :( .

Gość Jola24
ale jak to "spróbowac jak to będzie"?

Gość i mnie tez zdradził
nie słuchaj go, mnie też chłopak zdradził po 3 miesiącach bycia razem , ze swoją byłą. Też mówił że to mnie kocha itd a ja głupiA Wierzyłam i wybaczyłam mu, przez o to sie za mną cały czas ciągneło i nie ufałam mu już bo wciąż miałam to przed oczami. Ty jestes o tyle lepiej w tej sytuacji że sam się do tego przyznał, mój zataił i nic bym nie wiedziała do dzisiaj o tym, gdyby nie jego była która z zemsty napisała mi o tym na gadu bo on wolał być ze mną niż z nią. Alle co by nie było - jedno wielkie gówno z tego wyszło i powiem wam, że nie warto wybaczać zdrady

no mówił że chciał sprawdzic jak się zdradza. :// wrr.. no mój się sam przyznaj bo powiedział że nie może mnie oszukiwać. a teraz ciągle dzwoni, pisze.. żę nie wyobraża sobie życia beze mnie . i mówi że juz więcej nie zdradzi bo raz spróbował i nie było fajnie. :/

Gość sdfsd
ja pierdole ale wymówka- "bo chciał sprawdzić jak to będzie". Autorko takie jego tłumaczenie jest żałosne. ja bym mu nie wybaczyła. Wyobraź sobie ze są ludzie którzy w związkach siebie nie zdradzają. Uważam ze nie jesteś jego warta. Myśle ze zasługujesz na takiego który Cie w życiu nie zdradzi.

ja naprawdę nie wiem co robić? :((( w sumie juz coś do niego zaczęłam czuć.a tu nagle taki psikus

Gość sdfsd
powiedz mi czy go kochasz? wyobrazasz sobie zycie bez niego?? traktujesz go powaznie?? wiesz ja bym nie wybaczyla, ale jezeli chcesz mozesz mu dać szanse.. tylko nie wiem czy to coś da..

Gość sdfsd
jedyny plus to ze CI to powiedział sam prosto w oczy.. a jakei byly okolicznosci zdrady?? z kim to zrobil?? jaka zdrada? Seks czy pocałunek??

w tym problem że nie wyobrażam sobie bez niego zycia. chociaż możliwe że mi się to wydaję. :( on twierdzi że to jego pierwsza zdrada w życiu i że jestem pierwsza dziewczyna która naprawde pokochał a uwierz miał tych dziewczyn przede mną sporo.. dodam tylko że mamy dopiero po 21 lat :/

oczywiście że seks bo gdyby to był tylko pocałunek to była by mała kłotnia i koniec ale ja nie mogę przeżyć że "puknął" jakąś inna laskę. a z kim to nawet nie wiem jakoś mnie to nie zainteresowało. ale zapewne ze swoja kumpelą najlepszą. bo ona od zawsze mu się do łóżka pchała..

Gość sdfsd
uu seksu bym nie wybaczyła. NIGDY. z pocałunkiem byłby mi ciężko...

ehh.. zaczynając z nim związek wiedziałam dobrze że to babiarz i że będę jego pierwszą dziewczyna na serio a nie tylko dla seksu. i jakos mu dziwnie w pełni ufałam. jak nikomu. nawet gdy przyjaciólki mi mówiły że i tak prędzej czy poźniej zdradzi jak głupia mówiłam że nie wierzę w to żę mnie zdradzi i o proszę tu taka niespodzianka.

Gość sdfsd
W takim razie bym mu nie wybaczała. Wiem ze to moze byc cięzkie i na pewno będzie ale moze byc taka sytuacja ze znowu Cie zdradzi za jakis czas.... a Ty sie bedziesz tylko denerwować i szarpać w tym zwiazku.. no ale przemyśl to i sama podejmij decyje, powodzenia i pozdrawiam :*