Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinna05

DOBIJA MNIE JEGO RODZINA

Polecane posty

Gość tinna05

są dla niego okropni brat go wykorzystuje razem ze swoja żonka. Najgorsze jest to że cięzko mu przetłumaczyc że jego wlasna rodzina wykorzystuje ,cały czas są o to kłotnie... mam dość czy ktoś wie jak się odciąć od jego toksycznej rodziny? wyjazd nie wchodzi w rachubę konczymy studia:( wyprowadzka tez nie bo jego mamusia sama sobie nie poradzi

Gość tinna05
nie po prostu jego starszy brat ciagle potrzebuje pomocy w przeprowadzkach, przy komputerze i przy wszystkim, mamusia kaze wozic mu obiadki .- no a moj facet pomaga bo to wkoncu jego brat ;/ ale ja nie wytrzymuje bo kiedy moj narzeczony raz poprosił brata aby ten zamówił soczewki przez swoje konto na allegro(moj narzeczony normalnie chcial sie z nim rozliczyc) a jego braciszek że on nie ma czasu! i w ogole jego brat nawet w dzien swojego slubu łaził za mną lepił się do mnie... może to i żarty ale bardzo nie smaczne... na mnie ich matka poatrzyła krzywo a nie na pana mlodego ktory schlal sie jak świnia

Gość tinna05
jego mamusia i moj facet sprzataja u braciszka i żonki ale nikt nie widzi nic zlego przecież to takie rodzinne nie wytrzymuje tego że on jest ich parobkiem