Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniekfff

Czy da się sprawdzić kto kasuje wiadomości z poczty e-mail?

Polecane posty

Gość maniekfff

Witam. Studiuję i razem z moją grupą mamy wspólną skrzynkę pocztową żeby wymieniać materiałami, notatkami itp. Jednak co jakiś czas ktoś kasuje wszystkie wiadomości i przez to część osób nie zdąży z nich skorzystać. Poczta jest założona w serwisie o2. Czy da się sprawdzić jakoś kto kasuje te wiadomości?

Gość hgfdsdj
na dole jest napisane z jakiego ip i o której godz korzystano ze skrzynki ale trzeba wtedy pilnować żeby na pewno złapać i znać ip

Gość maniekfff
W tym problem, że ze skrzynki korzysta około 30 osób, więc sprawca może korzystać w tym samym czasie co osoba, która nie jest niczemu winna... A co mi da ip? Da się gdzieś sprawdzić czyje to ip?

Gość maniekfff
Nie wiem co im to daje, ale ok... Kurde szkoda, że nie da się przyłapać no ale trudno...

Gość hp99
Zalozcie sobie FTP z mozliwoscią uplodu a bez mozliwosci usuwania i po problemie.

Gość maniekfff
Hmm a może jest jakaś poczta na która można wysyłać wiadomości tylko ze swojego maila i powiedzmy jest jeden administrator i tylko on może kasować wiadomości??

Gość maniekfff
FTP? a mozna jasniej?:D

Gość hp99
Poszukaj sobie firmy hostingowej. Zawsze jest dodawany dostep przez FTP. I teraz albo pliki wrzuca admin, albo stworzy skrypt, zeby kazdy mogl przesylac pliki. A kazdy bedzie mogl je sciagnac.