Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

moja drukarka nie drukuje na czarno nawet gdy

Polecane posty

od HP to trzymaj się z daleka teraz robią takie zasobniki że max 1 raz nie da się już ich ponownie nabić jak kiedyś się robiło. A nowy zasobnik drogi bo zasobnik jest zintegrowany z głowicą efekt zamienniki to ponownie nabijane tuszem zasobniki efekty są takie żę może zalać drukarkę.

niedawno widziałem w kerfurze w promocji drukarkę Canona koszt 100zł model IP 1800 czy 1900

Gość terazniewiem
ja mam hp f4280 i tez nie polecam. Po pierwsze tusz czarny to ok 70 zł, kolorowy wiecej ale nigdy nie kupowałam bo mi niepotrzebny. Ale kupiłam sobie kiedys ogromną butle tuszu i przez jakis czas dolewałam strzykawką tuszu czarnego. Jakies 4 razy dało sie nabic bez problemow, ale potem zaczął mi wypływać z kartridża do środka drukarki. Nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie plamy na kartkach wydrukowanych. No wiec od tej pory zalatwiam sprawę w punkcie regeneracji kartridży - za 30 zl napełniają na full, a potem ze 3 razy nabiję sama. Jak zaczyna znowu kapać to znbowu do regeneracji. Czyli teraz 30 zł raz na 3 miesiące. Wiec nie jest tak źle. A butlę 500 ml kupiłam rok temu i mam jeszcze połowę. 25 zł kosztowała.

można też kupić laserówkę tanie drukowanie jeden bęben na tysiące kartek. np Samsung ML-1660/SEE koszt 299 wg komputronika.

tylko że trzeba się ubrudzić czasem tusz tak uwali ręce żę kilka razy trzeba myć i jeszcze widać. Trzeba uważać na tzw w HP nie pełne zasobniki bo je się ciężko nabijało

jeszcze mogę dorzucić że Canon jest najszybszy w drukowaniu, jest też fukcja nocnego drukowania w efekcie ciszej pracuje przydatne wieczorem.

zawsze możesz chodzić po znajomych i u nich drukować;) najtaniej wyjdzie;)

następny raz idź do sklepu komputerowego większy wybór i sprzedawca będzie się orientował w tematyce. Od razu spytasz się ile tusze kosztują żeby zaskoczenia nie było.

Gość mam to samo 333333333
odziedziczyłam drukarkę po współlokatorce, właśnie Canon. Wiedziałam, że będę musiała coś pilnie wydrukować, więc kupiłam specjalnie nowy czarny tusz, bo nie wiedziałam, jak długo te jej tusze są w drukarce, choć pełne, czy nie zaschły etc. Wydrukowało się parę stron- drukuję czarno na białym, po czym koniec- wyświetlił się komunikat, że nie mogę drukować, bo brakuje kolorowego tuszu- a przecież ja i tak drukowałam TYLKO na czarno :/

Gość rychu24
Zmień drukarkę na taką, która będzie miała tanie pojemniki z tuszem. Polecam Ci Epsona, bo to bardzo oszczędne i wydajne sprzęty. Teraz mają promocję cashback i możesz dostać zwrot do 240 zł w zależności od kupionego modelu. Opłaca się.

Gość milena32
To prawda ja mam model L365 i jest rewelacyjny bardzo mi się dobrze nią drukuje. Można naprawdę kupując teraz te drukarki zaoszczędzić i skorzystać. Nie są drogie te drukarki a jeszcze można otrzymać zwrot za zakup i wiele innych promocji o których mowa na: http://epson.x-kom.pl/promocje. Oferty godne uwagi przed świętami.

Gość KrzysiekPP
Dziwna sprawa z tą drukarką!Powiem ci szczerze że ja staram się żebym zawsze miał i kolorowy i czarny tusz w drukarce!I jeden i drugi zamawiam na drukujesz24 pl i jestem mega zadowolony!Nie zauwazyłem żeby działo się coś złego z moją drukarką!

Gość gość
poszukaj sobie dobrego zamiennika od www.asarto.pl. One nie są drogie, a wydajne. Raz kupiony, starczy Ci na długo, dzięki czemu w przyszłości unikniesz takich sytuacji.

Gość retmoos
Faktycznie może coś z tuszem jest nie tak hmmm... ja np. problemu nie mam, bo ze strony https://dobretonery.pl/ sobie zamienniki zamawiam i wszystko śmiga tak jak trzeba znajdź swój model drukarki, zmień sobie tusz i sprawdź czy będzie działać!

Gość michalsow
mysle ze toner, który nie pasuje do niej mogl uszkodzic ja, nie ryzykowalbym na drugi raz i zabezpieczyl sie w odpowiednie zamienniki jak na dobretonery.pl, masz fajnie opisane ktory model do jakiej drukarki pasuje i czy sie sprawdza, super stronka

Gość MarkeLL
@michalsow tak jak kolega, na dobretonery.pl sa swietne zamienniki i tonery do drukarek, ceny duzo nizsze niz w innych sklepach a jakosc ta sama, co do druku.. sprawdz czy masz odpowiednio ustawiona drukarke, byc moze jakis maly blad sie napotkal

Gość Nowak32
sprawdz parametry tonera i wlasciwosic drukarki, ogolnie nie powinno byc problemu z tonerem, ja zamawiam na dobretonery.pl zamienniki do drukarek i nigdy nie mialem problemow..